I OPEN CIUTAT DE SUECA

Ja s’ha disputat aquest torneig i es poden fer valoracions per part dels implicats i com el que subscriu era un d’ells, allà va.

Molt bona acogida de jugadors en la seua primera edició, el local també bé, té lloc suficient per aparcar i no cal anar desesperat per trobar-ne, com està climatizat, fresquets (algú hi havia que anava amb la “chupa” posada i tot), falta de servici de bar que estem molt acostumbrats a ell, però arreglat correctament per part de l’organització.

Per la meua part, vaig fer unes qüantes fotos amb algun col·laborador (perquè poguera eixir jo, clar) i es poden veure en aquesta direcció

https://picasaweb.google.com/115560915887815768413/2015_08_02_Sueca?authkey=Gv1sRgCJXc1-qSubuHuwE

Ara toca un poc d’escacs. Com ja sabeu, està el torneig en chess-results per consultar els resultats de les rondes i les diferents classificacions, per si hi ha algun despistat ahí va

http://www.chess-results.com/tnr172409.aspx?lan=2

El directe de les partides, no sé com ha anat perquè estava jugant, però ja són 10 taulers els que es poden vore en directe i crec que serà molt possitiu si cada vegada es poden fer més taulers retransmitits, podrà ser un poc més car, però ens igualem a altres esports on es poden vore partits en directe, amb l’avantatge que nosaltres ho tenim per internet i es poden vore diferents partides. I de les partides del torneig, magnífic treball de l’organització amb la publicació de les partides del torneig, no hi ha que tindre por a la seua publicació, no m’imagine que en un partit de bàsquet no es puga gravar en vídeo per por a que es puguen vore els sistemes de defensa o atac que tenen.

Però crec i segur que hi ha més jugadors que ho pensen, que aquest torneig passarà com el rècord d’anècdotes en una sola edició, no hi havia jornada que no passarà alguna coseta nova, però la que té el premi a la millor anècdota és la de l’últim dia, on un convidat inesperat es va presentar en la sala, amablement, li se va dir que no podia estar per allí, però ell va tornar a entrar i un jugador va decidir convidar-lo a un calentet, a vore si es donava per satisfet i no tornava a entar, pareix ser que va donar resultat perquè no va tornar, así  vos deixe la foto del moment de la invitació.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: I OPEN CIUTAT DE SUECA

  1. Vicent diu:

    tornà a entrar per la vesprada quan van replegar trastos jjjjjj

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>