III Torneig d’Estiu

Ja tenim una nova edició d’aquest torneig organitzada, i s’ha disputat en un altre lloc que ens esperàvem, la plutja ens ha fet canviar a última hora el lloc, i les preses i carreres per tindre tot preparat quan toca, no s’han pogut dur a terme degut a la plutja, ens ha fet esperar uns minuts. Però bé, la nostra intenció era de passar-ho d’allò més bé i espere que tots els jugadors estiguen contents.

Un programa nou i un sistema nou d’emparellament, de tan en tan, s’explicava a alguns jugadors les posibles variants respecte al suís manager. També les posibilitats que oferix aquest programa durant les rondes, estem manipulant el format de l’emparellament en l’altre programa i en aquest, pareix que ho trau directament prou bé, però per poder manipular-ho o canviar algunes coses, hi ha que tindre accés a internet, pujar el torneig i desprès baixar-te l’arxiu, no sé, pot ser falta de costum però crec que això ens obliga a tindre accés a internet constantment, i si algú no té ixe accés, li falla, o qualsevol altre imprevist, poc a poc anem a vore si es millora ixes opcions.

Ja s’ha parlat del programa que era un objetiu del torneig i ara toca del torneig. Bé un poc de retràs pel canvi de lloc, hi havia que avisar a tots els jugadors implicats, i assegurar-se que havien arribat, per poder començar el torneig. Les partides en aquest ritme de joc, no cal dir-ho molt, bones intencions per part dels jugadors però ixa falta de temps provoca unes errades en tots nosaltres, el primer en caure en estes presses ha sigut el número ú del llistat, Jairo Alberola, que s’ha vist sorprés en la primera ronda. Però en la segona, li ha tocat a Paco Barbero perdre la partida, i com es tracta de nou rondes, no hi ha que posar-se nerviós que hi ha temps per remontar.

Poc a poc, Alfonso Martínez anava posant terra pel mig i es distanciava un punt i mig del seus rivals en ronda 6, amb ple de victòries. I ara li tocava “lidiar” amb els submarins del torneig, Paco Barbero, que li ha guanyat, deixant ixa distància en mig punt, i desprès amb Jairo Alberola, que ha pogut traure un empat i s’ha arribat a l’última ronda empatats a punts Alfonso i Paco. Com és prou llarg el torneig, Alfonso ha solventat la seua partida ràpidament i a esperar l’altre resultat, que Paco no va poder amb el seu company de club Salva Moscardó i va perdre.

I arribem a l’entrega de premis, que en aquest torneig es tracta d’una coca d’anous i panses, pel Campió Alfonso Martínez, pel Subcampió Jairo Alberola (per millor desempat) i pel Tercer Salvador Moscardó. També premi de consolació pel millor jugador local, Javier Cortés (el narraor) i el Millor Sub 14, Albert Egea del Club Escacs Benigànim. Però la resta no ha pegat a fugir només acabar el torneig, i desprès de la entrega per part del Vicepresident del Club Escacs Alberic, Francesc Enric Bru Company als guanyadors, li s’ha fet entrega d’un panquemao a tots els participants.

Per part de la organització, s’ha intentat fer-ho el millor posible, actualitzant el torneig en diferents rondes i al final del torneig ja es podia vore en internet finalitzat. Donar-li les gràcies a qui ens ha fet les fotos, que les puguem penjar en internet i gaudir tots del torneig ( i vore els “caretos” que posem alguns), i sobretot, a tots els participants, que esperem que un altre any desitgen tornar a jugar en el nostre torneig.

Fotos del torneig

https://picasaweb.google.com/115560915887815768413/2015_09_12_III_Torneig_Estiu?authkey=Gv1sRgCICI1tzYyP-hcQ

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>