III TORNEIG ESTIU

Una nova edició d’aquest torneig anem a organitzar en el Club Escacs Alberic el proper dissabte 12 de setembre, si l’oratge ens ho permeteix, serà en La Glorieta, per tal que qualsevol aficionat dels escacs puga gaudir de les partides tan ràpides que es van a disputar allí.

Bases del torneig:

2015_09_12_BASES III TORNEIG Estiu

I també les podeu mirar a la nostra web:

http://www.escacsalberic.com/tornejos.htm

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>