Xàtiva per equips

Nova edició del torneig de fira de Xàtiva per equips, i el Club Escacs Alberic torna a participar per col·laborar tot el que es pot amb els escacs.

Esta vegada, ens va vindre l’ocasió d’anar amb reforç d’un altre club, però que ja va participar una vegada amb nosaltres, encara que ja fa uns quants anys, sempre està en el nostre record aquell torneig. Allí va jugar d’últim tauler i hui ha defensat el segon tauler, amb molt bona actuació, pareix que el xicot millora amb l’edat.

Però anem al torneig que és el que val en esta crònica.

Desprès de dues rondes, la puntuació per tauler deixava a l’Alzira líder amb tots els punts aconseguits i nosaltres quarts desprès de guanyar al Carcaixent en esta segona ronda. Següent ronda i ens toca l’Alzira, buuuuuffff!!!! No hi ha descans per nosaltres. No passa res, tornem a guanyar, encara que més apurats que al Carcaixent, ara passa a ser líder el Silla, nosaltres continuem en la mateixa posició.

Quarta ronda i xé! Quina casualitat! Ens toca una altra vegada contra el líder que ara és el Silla, ens estan tocant tots els forts seguits o no hi ha cap fluix en este torneig???? No passa res, tornem a guanyar amb més solvència que les altres vegades. Este resultat afavorix al Carcaixent que es posa líder amb dos punts davant nosaltres i el Silla, bé a la propera ronda segur que no ens toca el líder del torneig.

Hi ha que remontar dos punts al Carcaixent, i comencem guanyant al primer equip de Xàtiva per 3-1, però el Carcaixent no passa de l’empat amb el Silla i ja ens queda només un punt, està a tir, però no depen de nosaltres. Sisena ronda i nosaltres ja ens toca tranquilitat amb les partides, 4-0 prou tranquils i vore com va la resta d’encontres. El Carcaixent només pot guanyar 3-1 al Xàtiva A i quedem empatats a punts totals, però com el primer desempat és el resultat particular, anem líders i dependrem de nosaltres en l’última ronda, i per si algú de nosaltres no encerta, està el Silla a un punt per darrere de nosaltres.

Última ronda i cap sorpresa en els resultats, nosaltres, el Carcaixent i el Silla guanyen els seus encontres per 4-0, i es queda la classificació com estava en la ronda anterior, nosaltres Campions (igual que l’any passat), Carcaixent segons i el Silla tercer.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *