Carcaixent per equips

Una nova edició del torneig per equips de Carcaixent, i un altre any, el Club Escacs Alberic està present en el torneig. Com sempre, anem a passar una bona estona jugant amb companys de diferents llocs, i si es pot guanyar alguna partida, millor que millor.

Les partides no es poden comentar molt, perquè el ritme tan ràpid, i com estava jugant jo, no he vist molt. Però crec que dona igual, perquè no és del que ens interessa parlar.

Molt bon ambient, normal en un torneig d’estes característiques, i en acabar les presentacions s’acaba el bon rotllo, és un torneig per equips i ha de guanyar l’equip. Comença la ronda i el nostre quart integrant es fa d’esperar un poc, no molt, però arriba i fa bons els pronòstics. Victòria davant Benimodo per 3-1. Desprès ens toca l’Alzira, sempre durs, però esta vegada han eixit prou escaldats, 4-0 al nostre favor, encara que pareix ser que haguera pogut ser al contrari perfectament, pel trajecte que duien les partides (això m’han dit, encara que la meua era per fer taules, no seré jo qui li faja la contra a qui opina, que desprès……….).

Tercera ronda i Santi fa una de les seues, bé, de les seues no sé, però no mirar si estan les peces col·locades en el lloc que toca, és infantil (jajajajajaja) i sobretot a un jugador tan “experimentat” com ell. No passa res, acabem empatats i no es perd el match. Quarta ronda de tràmit davant el segon equip de Carcaixent, 4-0 amb molts més apurs del que es puga pensar, però no ens deixem molt de punts en els encontres.

Es fa un descans breu per vore si els nervis es calmen un poc i anem a per les últimes rondes. Tots a punt per començar i TOTS?????? on estan els de Xeraco???? no hi ha cap en la sala. Esperem un poc i pregunte si algú ha anat a avisar-los, que poden estar en el bar i no ho saben que anem a començar, pareix que ningú havia anat, però resulta que no estan en el bar. ?????? ha desaparegut un equip, jajajajaja. La resta d’equips começa les seues partides i al poc, es coneix que apleguen, no ho sé cert perquè jo estava jugant,  puc ser pesat per haver-ho dit abans, però és la realitat.

Tornem a guanyar el match i anem líders, però jo a la meua, sense preocupacions. Penúltima ronda i ens enfrontem al Carcaixent, si volen quedar bé, ens han de guanyar, i resulta que nosaltres ens quedem amb un jugador menys perquè no ens ha eixit bé la coordinació dels jugadors, un ha tingut finalitzar la seua estada amb nosaltres i l’altre encara no havia arribat. Total, que 4-0 que perdem el match (llàstima les taules per repetició que jo no he aceptat), i el liderat per mig punt.

Última ronda, guanyar i per més punts que el Carcaixent, i mirar al Xeraco que està empatats amb nosaltres i ens pot passar. Com ser habitual en estes rondes tan compromeses, els equips implicats no encerten com les altres rondes. El Carcaixent empata a 2 punts amb els Benigànim, nosaltres guanyem per la mínima 2,5-1,5 al Xàtiva i el Xeraco perd 3-1 davant el Benimodo.

Total que Carcaixent campió, Alberic segon, i tercer Benimodo, que també està empatat amb el Xeraco i per millor desempat queda per davant.

Bé xicots, no sé si vos agradarà esta crònica, però és la millor que hi ha del torneig de Carcaixent per equips.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *