HUITENA RONDA

Una nova ronda de l’interclubs que estem jugant i ara sí que aconseguirem la victòria, encara que era el més normal, este any no ens van les coses igual que els altres anys i guanyem més apurats (si guanyem, clar), però a la fí, és una victòria davant l’últim classificat d’enguany.

Començava la vesprada mal per nosaltres, clar, si anem 7 a jugar, ja anem per darrere en el marcador. I les partides no “pintaven” molt bons auguris, Elsa feia prompte bons els pronòstics en la seua partida, bona obertura però prompte es deixa un cavall. El seu rival amb tranquilitat, deixant que Elsa li canviara les peces, va fer bona la seua avantatge de material 2-0.

Però qui tenia que guanyar precís era la resta dels components i el primer que va fer valer el seu nivell va ser Sergi, que en les negres (sí, portava les negres) pareix que enguany juga millor que els altres anys, no ha perdut encara i en canvi sí que ha perdut en blanques. Desprès, per igualar el marcador, el “narraor” no va desaprofitar el “regalet” que li va brindar la seua rival i en tindre avantatge material clar, el joc va ser com si fora una partida rellamp, bé, el millor era que estàvem empatats a 2.

I así és quan ens toca patir, perquè Santi, en la seua depurada técnica (¿?¿?¿?¿?) està jugant prou tranquil la partida i tindre ventatga material en les seues partides, no vol dir que acabe prompte. Però no, també guanya i Ximo, que per fí jugava en blanques desprès de tan de plorar per jugar en negres, va donar el quart punt a l’equip. Ara només quedava assegurar la victòria i Eloy i Jose tenien les partides igualades.

Consell a Eloy del capi, taules prou, i va fer cas prompte, no sé si perquè estava prop de casa, o per la proximitat de les falles que tenia algun compromís, però no va tardar en igualar la partida i donar la victòria al nostre equip. I va ser per la mínima, perquè Jose anava per darrere en material i va caure en una xicoteta celada, bona partida va fer i sobretot, hi ha que mirar que el nivell dels seus contrincants és molt més fort que ell.

Bé, Quart C 3,5 – Alberic 4,5, pareixia bon resultat però també han puntuat els rivals directes i deixa la classificació més ajustada que la ronda anterior, hi ha més equips implicats en obtindre plaça de descens.

Esta setmana descansem per la festivitat de les falles i el dia 25 ens toca l’Alzira B, que va com un tir al capdavant de la classificació.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.