NOVENA RONDA

Este dissabte tocava jugar contra l’Alzira, que enguany va líder i porta camí de acabar com a Campió del grup. Pel que respecta a nosaltres, baixes d’última hora provoquen que dels jugadors presents no s’espere molt d’ells davant uns rivals molt més forts, però com no hi ha res escrit encara, anem a per totes.

El pas de les rondes fa que la gent estiga prou entrenada, i qui no està com cal, heu nota al poc de temps de començar la partida, això li ha passat a Elsa i Ramón, que la falta d’entrenament els ha fet perdre en poc de temps la partida. Un poc desprès, Vicent també perd davant l’atac de Gerona que no perdona la temeritat de Vicent de l’encoc llarg que ha fet Vicent.

3-0 i pareix que hi ha  que apurar més les partides, però no pot ser tan fàcil tot, en la meua partida, es firma un empat davant la imposibilitat d’atac meua i en canvi, el rival podia triar per on atacar, molt difícil de traure coses en clar, però davant esta situació he preferit puntuar. Sergi ha aprofitat un moment on jo no estava, i ha empatat també, això ens deixava en 1-4 i la resta de partides hi havia que guanyar-les per aconseguir empatar, molt dificil.

Prompte Alfonso no pot guanyar la seua partida, que feia prou de jugades que es veia que anava a ser un empat, ha apurat fins última hora les seues posibilitats, però no ha pogut aconseguir la victòria. 1,5-4,5 pels nostres rivals i com l’encontre ha està decidit, li dic a Guillero que demane taules, més val puntuar mig punt per vore com ens va en la classificació final, que està molt apurada. No heu té molt clar, però el rival acepta davant la igualtat existent en el tauler. I només ens queda Ximo per acabar, que s’estrenava en el tercer tauler de l’equip, però hi havia moltes peces en el tauler desprès de 3 hores de joc, i pareix que s’ha liat prou, el nivell del rival es nota, que no perdona les errades.

Al final Alberic 2 – Alzira 6. La pròxima setmana ens toca anar a Alaquàs davant un rival directe en la classificació, ens juguem totes les opcions de mantindre l’equip en la categoria.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *