INTERCLUBS 2018

L’any passat ja es va penjar una versió particular dels integrants dels grups en categoria autonòmica, i ara tornem a mostrar una posible aproximació que s’ha fet. Enguany, segons els criteris que seguix la facv hi ha més dificultats per deixar els grups arreglats.

En el  grup de 2a Autonòmica d’Alacant, ha quedat perfecte i no hi ha res que canviar.

Però ahí s’acaba tot, primer punt a tindre en compte; en el grup de 2a Autonòmica Centre, baixa el Xeraco B de 1a Autonòmica i puja el Xeraco C de categoria Provincial, si este equip no puja, el reglament diu que pujarà l’equip de l’Oliva B.

Segon punt; l’EVA-Manises C puja de categoria i està l’equip B en el grup Nord, per tant, segons el reglament deurà de pujar el Massanassa-Escacs 90 al grup Centre.

Nosaltres hem posat entre parèntesis els equips que pujarien en lloc dels que toca, però hi ha que recordar que últimament no està passant això i es juga en dos equips en la categoria de 2ª Autonòmica, l’Alaquàs (A i B) i el Quart (B i C) en el 2017, en el 2016 repeteix el Quart (B i C) i el Silla (A i B), i en el 2015 el Ocho (A i B). I tot el rotllo este que estic soltant perquè és??? Doncs, perquè si el Xeraco manté el seu lloc, haurà d’anar al grup Nord i un equip d’allí passarà al grup Centre, ahí ja no ens posem perquè està prou complicat si és geogràficament, li passem el testic a la federació.

Tercer punt; com a curiositat, que no sé si ha passat alguna vegada, està el Benimaclet C, que baixa a categoria provincial i el Benimaclet D que puja a categoria autonòmica. No sé com s’arreglarà, però crec que es quedarà el Benimaclet C en la categoria. Jo l’he posat en el grup Centre perquè tinc prou dubte i com era qui menys punts havia fet i hi ha que passar un equip al grup Centre, li ha tocat (jajajaja).

Así en este punt, hi haurà que mirar bé el que ha passat en el Benimaclet C, la lògica diu el que he posat, però i si s’obliga a quedar tal cual han quedat en la classificació? Seria posible que un equip C militara en categoria Provincial i l’equip D en categoria Autonòmica?

Quart punt; en la primera autonòmica és on més desgavell hi ha, en primer lloc parlarem dels equips que han baixat i han pujat de categoria. Està clar que els equips d’Alacant (Villena i Mate de Cox) en el grup Sud, el Quart al Nord, el Fomento Gandia al Sud, Paterna B al Nord, Alaquàs al Nord, el Drac Negre al Nord i ens queda el Carcaixent i l’Alzira B, que geogràficament, segons té costum d’arreglar-ho la federació seria Carcaixent al Sud i Alzira B al Nord.

Fins ahí tot clar, però si és per proximitat, el Sueca i el Silla estan més prop que Alzira, si un equip reclama que vol anar al grup Nord, perquè geogràficament li toca, què passarà?

Per arreglar-ho per distància, des del Club Escacs Alberic tenim un dubte gran, què passa, que per uns quants metres ens toca als mateixos sempre fer el triple més de quilòmetres??? I sense res a canvi, només una “palmadeta” en l’esquena i ale, a fer quilòmetres per anar a jugar, no es tracta d’una categoria que es diu “Autonòmica???” No hi ha una altra forma d’arreglar-ho per evitar que sempre siguen els mateixos els perjudicats???

És precís esperar al mes de novembre per saber la configuració dels grups pel proper interclubs, no es podria anar confirmant els grups, encara que siguera els de categoria autonòmica en un mes???

Bé, así teniu com queden els grups pel 2018, segons la nostra versió que no és oficial, ni vol ser tampoc, és per aproximar les idees. I si mireu alguna errada, ens la podeu dir i es canviarà.

2018_Grups

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *