PROPOSTA INTERCLUBS II

Xè!!! pareix que hi ha qui té interés en saber el que es proposa, m’agradaria saber si fan el mateix quan es tracta d’altres.

Com no hi ha res que amagar, des del Club Escacs Alberic volem equiparar el pagament de la inscripció dels equips al torneig interclubs, no ja que es pague per equip inscrit, sino també que la diferència siga també per categories. Que la faena de distribució dels diferents grups no siga debades per aquells que renuncien a la categoria (pels motius no justificats en el reglament), perquè pareix ser que si no ens toquen la butxaca no ens prenén res seriosament.

S’han fet uns càlculs en les dades següents:

Divisió d’Honor      120 €

1a Autonòmica        100 €

2a Autonòmica         90 €

1a Provincial             70 €

2a Provincial             60 €

A 4 Taulers               50 €

La quota d’inscripció d’un club es pot quedar en 50 €

I la fiança per equip inscrit siga de 20 €.

Estes cifres sabem que en un any no es pot fer el canvi, perquè representen molts canvis, però es pot anar poc a poc, anar posant una fiança per equip inscrit el primer any, acompanyat d’una rebaixa en la quota de club (-50€).

El següent any es pot tornar a rebaixar un poc la quota de club (-50 €) i es posa que per cada equip inscrit hi ha que pagar una inscripció.

I en el tercer any ja es pot fer la diferència real entre categories.

Com he dit al principi, es tracta d’equilibrar el que es paga per inscripció d’un equip, el club que presente més equips, haurà de pagar més, que això està clar quan es presenten més jugadors, que paguen més que un altre que federa menys jugadors, i jo me pregunte, perquè no és igual quan inscribim a un equip???

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *