GRUPS INTERCLUBS 2019

Hola, hola, hola!!! Altra volta per así!!!!

Ja s’ha acabat el torneig interclubs i desprès de jugar-se la promoció per pujar a la màxima categoria, queden prou aclarits els grups (per nosaltres clar) segons la classificació final en el 2018, ara falta que passe novembre i vore com estan els capritxos d’alguns i ens tornen a canviar equips.

Per fer un poc la diferència en el PDF que he creat, els equips que estan en roig son els que han baixat de categoria i els de verd, els que han pujat, la resta es mantenen de categoria.

Divisió d’Honor pareix prou clara, pujen tres.

Primera Autonòmica Sud, pujen els dos d’Alacant i el Xeraco B, i se completa en l’Alzira segons criteri de la federació, que és geogràficament. Enguany no m’oblidaré del Silla, que està en este grup i no sé si reclamaran el lloc que li correspon en la primera autonòmica nord, si el criteri és per proximitat, clar.

En la Primera Autonòmica Nord pujen els dos del grup de segona nord i el Torrefiel, baixen el Camp de Morvedre i el Benimodo. Este equip estarà pendent si el Silla reclama el seu lloc, perquè geogràficament seria este equip el que canviaria de grup.

La Segona Autonòmica d’Alacant, cap problema, baixen dos de primera autonòmica i pujen tres de primera provincial.

I com sempre ens passa, apleguem als grups on els canvis d’última hora me fan errar la quiniela i no tinc el ple al quinze, ni tampoc el de catorze.

En el grup de Segona Autonòmica Nord, geogràficament parlant, pujarien Castell de Ribarroja, Castalia, Basilio B i Mislata D (que curiosamnet, torna a repetir el que va passar l’any passat en el Benimaclet) i cobrix la plaça que deixa el Mislata C” de segona autonòmica. I els equips que baixen de categoria son el Zugzwang i el Quart, que com en este grup ja hi havia un Quart B. el desplace al grup centre.

Grup de Segona Autonòmica Centre, baixen l’Alzira B i el Drac Negre i pujen de primera provincial el Massanassa-Escacs90 i el Xeraco C (???????). De què em sona este equip??? Serà un “dejavue”??? Ahhhh, no, que l’any passat va quedar segons classificat en la seua categoria i opció directa d’ascens, però no va pujar, i ara com ha quedat primer, supose que sí que pujarà. Aclarir un poc que l’any passat estava el conflicte del Xeraco B, que al estar en la mateixa categoria no podien estar en el mateix grup.

Bé, ha sigut més fàcil que l’any passat, serà que cada vegada tinc més pràctica en distribucions rares???

Per conèixer el resultat final hi haurà que esperar a la setmana anterior al començament del pròxim interclubs, entre el 6 i el 10 de gener de 2019, vaaaa, que ja està ahí!!!

2019_Grups_Interclubs

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *