Ronda 9 Interclubs 2018

Esta ronda prometia molt, i no ha defraudat. Enfrontaments directes entre equips que lluitavem pel mateix, i altres que l’enfrontament era molt desigual (a priori) per la diferència d’objetius.

Anem a per nosaltres, que està el bloc per això. Desplaçament a Montserrat, i per fi ens decidim a fer una altra ruta que ens marca el GPS com més ràpida, la eixida com casi totes les vegades, la hora que va dir el “capi” per eixir, molt ajustada, la penya no és puntual mai i sempre tenim a algú que arriba tard, esta vegada va ser Santi, que ja volia ser el protagonista del dia, tots teníem esperances amb ell, si torna a fer taules anirem al llibre dels récords.

Vesprada molt rara en quan a l’oratge, calor allí en el poble, però es mirava el cel i no pintava gens tranquil el viatge i damunt Santi que tardava prou, menys mal que no ens va arribar res, només un poc d’aigua quan estàvem allí, i la tropa és quan s’enrrecorda que hi ha que portar un paraigües, a bones hores es diu!!

Bé, ells com es juguen el descens, van a per totes i presenten molt bon equip, nosaltres, tenim que demostrar que estem per dalt i hi ha que guanyar. Pel que respecta a les partides, puc dir que vaig tindre una vesprada prou tranquila, desprès d’una hora i mitja (més o menys) de partida, el meu rival comet una imprecissió i perd material, això el va portar a pensar molt les seues jugades i me va donar temps a mirar a la resta, sobretot a Jose, que que en la apertura va perdre qualitat i no pintava gens bé eixa partida.

Passa el temps i continuen les partides igualades, Eloy s’ha lluit en la obertura i està més liat que ningú, Jose continua canviant peces i només queda torre i alfil del rival pels dos alfils d’ell, i alguns peons pel tauler. Àngels porta la iniciativa i Ximo, de moment no perd res.

No hi ha que allargar-ho molt, el meu rival es va quedar en torre i dos peons per alfil, molta diferència, però tenia un bon atac, que una vegada realitzats els canvis de peces, va ser tot molt tranquil per mi. I ara toca mirar les altres partides, bé, no, vaig anar a analitzar un poc la partida i en eixe moment Ximo va aprofitar per fer taules, igual que Àngels, i “l’atracaor” Jose li va guanyar la torre neta al rival, xé tios!! un moment que no estic mirant les partides i passa de tot.

Sergi té un atac molt fort al destrossat enroc del rival, però té apurs de temps i ja sabem què vol dir això, que no és de fiar perquè se sol liar i pifiar-la. Jose remata la partida i guanya, ja tenim els quatre punts i la partida d’Eloy és taules, encara que tinga una peça de més, la advertència del capità del moment no té efectes en el nostre jugador i apura fins el final les seues opcions i taules, 4,5 i l’encontre ja és nostre. I l’única partida que no vaig seguir molt, va ser la de Vicent, perquè jo la vaig vore prou igualada en un primer moment, però al final el punt va caure del nostre costat.

I no, no me he oblidat de la nostra “estrella”, Santi, que estava apunt d’entrar en el llibre Guinnes i no va poder ser, va perdre, no millor dit, va donar un peó no sé perquè (per molt que ell puga dir que tenia atac) i no content en això, va i en dona un altre, i el tio diu que van ser entregats. Pot ser que pensara que al portar 6 partides seguides fent taules, podria fer el que fora, perquè al final faria taules, i no no va ser aixina, va perdre i va posar final a una ratxa de rècord.

Guanyàrem 5,5 a 2,5 al Montserrat, i la resta d’encontres on hi havia tanta diferència, també es vaen resoldre a favor de l’equip que està per dalt, Torrefiel va guanyar al Fianchetto, el CIM a l’EVA-Manises. Un empat esperat entre el Xàtiva i el Silla, i la victòria del Recreatibos Saetabis davant el Xest, deixa la classificació més o menys igual. I l’últim encontre a comentar, és el del Xeraco contra l’Alaquàs, dos equips que estan per dalt i opcions a pujar de categoria, i l’equip visitant es presenta en 6 jugadors a l’encontre. Este Xeraco té a la mare de deu i tots els sants de cara en este torneig, és la tercera vegada que juga contra un equip amb menys jugadors i les altres dos vegades, el resultat va ser d’empat a 4 punts, però gràcies a la nova normativa de llevar mig punt, va guanyar els dos encontres fent 4 punts.

Excelent torneig el que estan fent els nostres jugadors i a seguir en les dos rondes que queden per quedar el millor posible.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *