VI Obert disputat

Ja ha passat el nostre torneig i una altra vegada hem tornat a retransmitir les partides del torneig en directe. Com a novetat d’este any, no només han sigut els 6 primers taulers del torneig, on, normalment estan els millors jugadors disputant els millors llocs de la classificació, sinó que es va posar un tauler en el número 11 de cada ronda i on es pot vore a jugadors que normalment no solen estar en els primers llocs, i és una forma de poder arribar a més gent en el nostre torneig, on pensem que es deu donar visibilitat a més gent, perquè també seu merèixen.

El torneig ha començat prou difícil pel principal favorit, que desprès de tindre ventatja en la partida, perd peça i es complica prou la partida, però s’ha posat les piles i ha aconseguit la victòria en una partida prou complicada. La resta del torneig ha continuat igual, imposant-se a tots els seus rivals i tornant a guanyar el torneig amb el ple de victòries, igual que l’any passat, estem parlant del GM inglés H James Plaskett. No puc dir molt de la resta de partides disputades perquè no les he seguit al moment.

Segon classificat Manolo Fenollar, MI del terreny, dels Club Escacs Oliva, que només ha cedit el punt davant el primer classificat i unes taules amb JM Diaz Velandia, MF de Venezuela, que ha quedat tercer empatat en els mateixos punts que el segon i fent el mateix en el torneig.

Unaa vegada que tenim clar els tres primers classificats de la general, passem als llocs que també han tingut el premi especial del torneig igual que els tres primers, una coca d’anou i panses, producte típic del nostre poble, que fem entrega sustituint els típics trofeus i copes que normament es donen als guanyadors. Estem parlant del millor classificat Sub16, Miquel Asins Muñoz, de Massanassa i del millor local, Eloy Cantero Ramon, que ha estat tot el torneig en les primeres taules del torneig.

La resta de premis entregats han sigut; quart del torneig MI Antonio Granero, del Silla, Arturo Marin Corresa, del Burjassot com millor classificat del tram -2150, en el tram de -1975, el millor classificat ha sigut Amadeo Albert Garrote, del Sueca i en el tram de -1800, el millor classificat ha sigut Vicente Fernàndez Sànchez, del Sport Megías Chàfer de Xàtiva, fent un magnífic torneig en el desé lloc de la classificació final.

Una vegada feta la entrega als premiats, fem una entrega del detall típic del nostre poble per excelència, un panquemado (o “mona”) a tots els presents en la entrega de premis. Volem agrair d’una forma que puga donar al nostre torneig la “peculariatat” típica d’Alberic i esperem que siga de bon gust aceptat pels jugadors que venen a disputar este torneig.

I queda només, agrair la presència de tots els jugadors en Alberic, que hagen gaudit de bones partides en el lloc, que puguen haver compartit bons moments en altres jugadors i esperem que tornen a repetir en pròximes edicions.

I clar, no seria un torneig digne de mencionar sense fotos, así teniu l’enllaç que hem preparat perquè es puga vore als jugadors en plena faena.

https://photos.app.goo.gl/17dLghfW2FujcGB28

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *