TORNEIG A MANUEL

El passat dissabte es va disputar una nova edició del Memorial Eduardo Pérez en Manuel, este any es feia en obert, sense un llímit d’ELO i un torneig per als més menuts (Sub10) que repartia prou bé als participants per tal de obtindre partides més igualades.

Sense cap dubte que es tracta d’un torneig on va haver molt bona companyia, bones tertúlies entre els participants i els acompanyants dels més menuts que estaven a la “fresca” esperant els resultats de les seues partides.

Per part del Club Escacs Alberic es va poder presentar una bona representació, que ja m’agradaria a mí poder fer-ho més vegades, però no sempre es pot fer.

I ara anem a entrar en el torneig. Els tres primers de la llista, en primera ronda no vaen tindre molts problemes per guanyar, però en segona ronda, es va notar que no estaven molt entrenats i això va portar que Àngels (2) i Juan Rafael (3) perderen les seues partides, la lluita començava a “tallar caps”.

En la tercera ronda, en les tres primeres taules, Paco Barbero i Alfonso Martínez aporten la força del seu ELO per guanyar, no tant Federico Cabrera que va perdre davant un recuperat Jose Carlos Calderon. I per no ser menys, en la taula quatre Jorge Albuixec perd davant Enrique Ferrero, i fa que els qui portaven les negres guanyen les partides i tots en 3 punts. I per curiositat en esta ronda, nou partides en taulers continuos vaen acabar en victòria per les blanques, pareix que el personal està disposat a posar a proba el programa informàtic que fa les rondes.

En la quart ronda, Paco i Alfonso no donen opció als rivals i es queden amb el ple de victòries, seguits de prop per Trujillo i Ximo a mig punt. I en la penúltima ronda, com és obvi, enfrontament directe entre els anteriors jugadors, que deixa la classificació més clara, els dos d’Alberic guanyen les partides i es jugaran guanyar el torneig en l’última ronda, on les taules donarien campió a Alfonso, Ximo no vol saber res d’això, perquè vol guanyar.

En taula 2, Paco es recupera de l’anterior partida i guanya a Enrique Ferrero, a la espera de saber el lloc que ocuparà al final, perquè l’última partida en finalitzar va ser la del primer tauler, lluita desesperada de Ximo, que veu recompensa de totes les derrotes anteriors, en la seua victòria a Alfonso, i es proclama Campió d’esta edició del Memorial, seguit d’Alfonso i tercer Paco Barbero, d’Azira.

Enhorabona al Campió, perquè seu mereix molt.

Enhorabona a tots els premiats perquè aixina tornaran a casa contents.

Enhorabona als participants, perquè hauran gaudit d’unes bones partides d’escacs i entrar en un torneig, sempre deu ser motiu d’alegria.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>