TORNEIG DE MASALAVÉS

Disputat el primer obert de Masalavés, en un ambient molt agradable (entre els jugadors, clar, per que lo que es del sol, puuuufffff) i ajudant als nostres veins en la preparació del esdeveniment, només en alguns detalls, per que es deuen ensenyar ells, ens dona com a campió del torneig al GM Alexis Cabrera, que donà una molt bona imatge (i paciencia) dels escacs, escoltant a tots els aficionats que es posàrem a analitzar una partida.

Segon del torneig, Xavi Tormos, amb un duel “a mort”, en l’última partida davant Pablo Sampedro, que va quedar fora dels llocs principals, per la victoria de Jorge Martínez, tercer, davant un altre candidat a poder ocupar els primers llocs, Francesc Bru.

 

Per part de la tropa d’Alberic, dir, que com sempre, el que queda per davant en la classificació, es el mateix, YO, i aixó que pareixia que Paco, al guanyar el nostre enfrontament, podía quedar per davant, pero no. Ni tan sol, les “monumentals pifies” de les dos primeres partides, regalant una peça en un final i en l’altra, el rival no veu el mat en una.

 

Després, igualats a punts amb mí, Vicente Domenech (pare) i Alberto Bisbal, el desempat es millor per a mí, per estar sempre en les primeres taules. I menció apart, per José Ramón Mateu, que va quedar el primer Sub-16 i amb els diners del premi, pagaría el dinar als pares.

 

Ara, a nosaltres ens toca medirnos individualment, en el torneig de la fira de Sant Joan i Sant Pere, que no té premis en metàlic, pero el orgull de cada jugador, es posa en la taula en cada partida. Ens veiem les cares el próxim dissabte i els que no estàn apuntats encara, que no seu pensen molt, per que es tracta de pasar un bon ratet jugant als escacs(sobre tot si guanye yo, jajajaja). Cada vegada aumenten els participants del poble i es molt bona senyal per als escacs en Alberic.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *