LLICÈNSIES 2019

La federació ha publicat ahir dijous que ja estan disponibles les llicènsies esportives de l’any.

S’agraix l’esforç que es fa cada any per poder tindre estes fitxes cada vegada més prompte, perquè en teoria, deurien d’estar preparades abans de la competició per ser presentades abans de cada encontre, sé que de moment és molt difícil esta situació idílica i no hi ha que dir res més al respecte.

La notícia és per la gran majoria de jugadors i aficionats que esperen atents a la pàgina web de la federació per vore les notícies que es puguen publicar i són de gran interés per la pràctica dels escacs, perquè es penjen les circulars per jugar els diversos tornejos, si hi ha alguna incidència en algun encontre per mitjà del comité de competició, etc.

Però jo la trobe que està un poc fora de joc. Sí, al parèixer, la federació tindrà algun contracte d’exclusivitat amb algun programa d’escacs, perquè en eixe programa ja es va dir que s’estaven repartint, per tant, a qui va escoltar este programa li va encantar molt enterar-se que ja estan les llicènsies. Clar, però es que les tenien en mà! Es a dir, que la federació ha repartit llicènsies a “alguns” i al cap d’una setmana heu diu per a la resta de “mortals”.

La meua pregunta és, perquè no s’ha publicat abans que ja estaven les llicènsies? Que només es pot publicar una notícia al dia a la web, i com ja s’estava publicant altres coses no s’ha pogut afegir esta?

Particularment, me pareix molt mal que la federació tinga en la seua mà unes coses i qui primer s’assabente siguen els seus més arrimats, i al cap del temps la resta. Si això passa en uns troços de plàstic, no vuic pensar què pot passar quan no siga plàstic.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *