Sisena ronda

Bé, ja tenim més de la meitat del torneig i les classificacions estan un poc més clares, però clar, encara és prompte per algunes coses.

Pel que respecta als nostres equips, bona actuació dels dos aconseguint la victòria en els seus desplaçaments, el primer jugava contra el Quart B, i la victòria per 2-6 ha sigut més apurada del que diu este resultat, i el segon equip en Carcaixent s’ha imposat per 1,5-2,5, molt bona actuació dels nostres jòvens valors que van agarrant força.

Ara toca parlar del primer equip, perquè com faig totes les vegades, el segon equip si vol crònica, que algú s’esmere un poc i hi haurà, pel que a mí respecta ja he parlat prou d’ells, jajajaja.

En la sala de joc els quatre equips del Quart, meravella de vesprada per gaudir dels escacs en tan de tauler escampat. Tal i com fa l’equip anfitrió, no ha faltat el detall del berenar, els afamats “huesitos” i aigua per aquell que ho desitge, però com nosaltres no volíem quedar-nos enrere, allí s’ha afegit a la taula un parell de “panquemaos”, la “mona d’Alberic” per fer un poc de publicitat del nostre producte més típic i reconegut, i aixina vore si algun rival nostre es despista un poc.

Com ja pareix que porte unes quantes línies, crec que va sent hora de parlar un poc més d’escacs. El canvi de lloc que ha fet l’equip de Quart, si és per poder jugar tots els equips el mateix dia i junts, me pareix molt encertat, la foto que es pot traure cada setmana dóna molt bona imatge al nostre esport. Està clar que si hi ha un club que no pot accedir a un local en condicions per poder jugar tots els seus equips junts, no passa res, però crec que es deuria intentar fer aquest esforç per mostrar a tots que hi ha prou de gent jugant als escacs.

Xé! que no hi ha manera, que no acabe de parlar de les partides. Va, a vore si puc ara.

La meua partida, que és en la que estic més centrat, ha sigut prou disputada, un avanç de peons ha fet una partida molt oberta, però com sempre sol passar, si algú fa una errada continuada, el més segur és que acabe perdent, i això és el que m’ha passat, el meu rival ha estat encertat i jo sense acabar de vore les bones jugades, com he sigut l’últim en acabar no m’han deixat dir molt i prompte cap a casa, m’haguera agradat despedir-me de persones conegudes, però no ha pogut ser, quan tinc un dia on veig a gent que fa temps que no ens trobem, està molt bé saludar-se i alegrar-se pel simple fet de trobar-se.

Els meus companys, molt bé, en el sisé tauler taules de grans mestres. Desprès els dos últims taulers del Quart, han intentat fer el mateix, però els nostres tenien més ganes de jugar i han continuat, i ens ha anat molt bé perquè els dos han guanyat, i amb les taules en el primer tauler el 1-3 ens donava tranquilitat.

Ha passat prou de temps fins l’altra victòria en el quart tauler, que posava més distància en el marcador. I com no podia faltar, l’atraco de la setmana ha estat en el cinqué tauler, partida igualada i ventatja del jove jugador de Quart, però unes jugades ràpides per intentar que el nostre jugador que estava en apurs de temps errara la jugada, ha sigut ell qui ha errat i peça que ha caigut, i clar, desprès el punt. I en el tercer tauler, també victòria pel nostre jugador que per una vegada no ha sigut ell qui estava apurat de temps.

Per poder gaudir d’alguns moments de la vesprada, así vos deixe un enllaç en les fotos que els nostres reporters han fet. I clar, per finalitzar el dia, foto en una Campeona Nacional d’escacs.

https://photos.app.goo.gl/amZJjcsrfUc3X5wZ6

 

2019_02_16_Quart (1) 2019_02_16_Quart (30)

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>