Reglament de competicions

Una vegada estem un poc clavats dins de l’any, he d’assenyalar que si entrem a la pàgina web de la federació no trobe molt escrit en valencià (per no dir res) i crec que és la nostra llengua i per això, la tenim que mostrar sempre que es puga.

Sé que hi ha alguns atrevits que han preguntat -quan estarà la pàgina web en valencià?- i la resposta podrà canviar totes les vegades que ho pregunten, però jo crec que estic més encertat si es diu que la posaran quan Conselleria els lleve la subvenció per no posar la pàgina en valencià. Clar, això pot parèixer una “barbaritat” de les meues, però si tenim en compte que en desembre el “Presi”, Paco Cuevas va dir que ja els havien pegat un estiró d’orelles per este motiu, han passat dos messos i encara res de res.

Però clar, és molt fàcil parlar i no fer res, deixar que la junta directiva treballe (??????) o qui està assalariat per la federació tinga un poc més de faena en el seu dia a dia.

Jo pose un poc de la meua part i así teniu el Reglament de Competicions de la federació del 2018 traduït al valencià. Aneu en compte que si hi ha alguna errada al traduir-lo no és culpa meua, qui desitge mostrar este reglament “no oficial” per ahí, haurà de comprobar que està tot correcte.

I per si algun interessat vol més, senzillament pot agarrar qualsevol document de la federació i posar en google traductor valenciano i anar a una pàgina on el traduirà en un parell de “clicks”.

2018_Reglament_Competicions_FECV

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>