TORNEIG PER EQUIPS

Un altre dissabte passat i un altre torneig, que el Club Escacs Alberic organitza en la Fira de Sant Joan i Sant Pere. En principi, erem 8 els equips, pero pareix que està posant-se de moda, que un equip no dones senyals de vida, tot solucionat en un moment, per que entre els jugadors d’Alberic que erem, es monta un altre equip del poble.

Pero com de lo que es tractaba, era de pasar un bon ratet jugant als escacs, aixó es lo que ha passat. Bones partides lluitades, altres que acaben prompte per errors molt greus, en altres els errors son dels dos jugadors, per el ritme ràpid dels apurs de temps, es a dir, tot lo que sol pasar quant el ritme de joc es tan ràpid.

Encara es promte per dir coses de les actuacions individuals, per que no està elaborat tot, per lo tant, només diré coses dels equips participants. Aquesta edició, ha portat un fet, que no es produix molt en el torneig per equips de la fira, els punts que han obtes els equips, dona bona mostra de lo igualat del torneig. A la última ronda, arriba un equip amb només un punt de diferencia per davant d’altres dos i els enfrontaments no son directes, per lo que cada equip, depen de ell mateix.

Carcaixent que tenía al rival mes fàcil, no falla i guanya totes les partides, Benifaió tenía un poc mes difícil la cosa i falla en una partida, quedant un punt per davall i Cullera que estaba per davant, al enfrontarse al nostre segon equip, han quedat empatats a 2, deixant el torneig en mans de Carcaixent i quedant empatats amb Benifaió. En el primer desempat tot igual i en el segon desempat, Cullera queda per davant i queda segon, tercer Benifaió.

Menció apart, mereix el segon equip d’Alberic, per que normalment era el que menys punts tenía en les classificacions finals i ara ha estat a punt de pasarli al primer equip.

Queda agrair la participació de tots els clubs i jugadors, que han fet posible un magnífic torneig, esperant poder repetir molts anys mes, l’organització d’aquest torneig.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>