XXVII Torneig d’Escacs Fira Sant Joan

El passat dissabte 20 de Juny es disputà el tradicional torneig d’escacs Fira de Sant Joan d’Alberic. La participació tornà a ser bastant elevada gracies en part als nostres veïns de Massalavés, que aportaren 6 jugadors.

La primera ronda començà sense sorpreses, però pronte Alfonso punjà davant Benet. A la quarta ronda un sorprenent Benet, Paco i Manolo(2,5/3) eren les perseguidors de Javi, que duia el 100% dels punts posibles. La quinta ronda es presentà amb el duel entre Manolo i Javi, que amb emoció s’adjudicà el president. A més a més, Alfonso i Sergi es presentaven com a candidats al segon lloc (el primer pareixia ja cantat per a Javi). Però tot canvià a la ronda sisena, ja que Javi perdé front a Alfonso, que vea les seues possibilitats aumentar,  i Sergi s’adjudicà el punt. La ronda setena començà amb un triple empat al primer lloc(Javi, Sergi i Alfonso), amb Benet com a perseguidor més proper amb 4,5 punts. Aquest triple empat el trencà Alfonso en guanyar a Sergi. A més, Javi guanyà a Benet , i els dos primers llocs pareixien cantats. L’última ronda es presentà amb Javi i Alfonso amb 6 punts, el Pintor i Sergi amb 5(amb aspiracions a l’empat al primer lloc amb Javi i Alfonso), i Manolo, Benet i Ximo amb 4,5 i possibilitats d’aconseguir un 3er lloc. A la fi, Javi perdé amb el Pintor, Alfonso guanyà i s’adjudicà el torneig (sols perdé contra Benet), i Ximo derrotà a Sergi. La classificació final fou 1.Alfonso, 2.Javi, 3.El pintor. A més, Ximo(4rt) s’endugué la copa al millor sense FIDE i JR(6) al millor sense FEDA.

No podriem acabar aquesta crònica sense agrair a Ruralcaixa de Gavarda, que ens proporcionà les copetes i un detallet per a tots els participants. A més, per fi al club pareix que algú es posa a fer moltes fotos, així que també gràcies a la magnífica fotografa.

 

 

PD: Javi, em deus un 3er lloc!!

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: XXVII Torneig d’Escacs Fira Sant Joan

  1. Alfonso10 diu:

    Que nadie se olvide de quién es el campeón!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>