Sopar final interclubs

Tal i com portem uns quants anys, una vegada finalitzat l’interclubs quedem per sopar (o dinar) per donar per finalitzat este torneig de cada any. Un encontre per recordar un poc per dalt les anècdotes que ens han passat, partides rares, situacions que recordarem per molt de temps i altres coses que ens fa passar una bona estona entre companys.

Cada setmana porte una càmera per fer fotos de l’interclubs quan anem a tots els llocs, pareix una xicoteta tonteria, per al cap d’un temps, estos moments es recorden d’una forma especial, per este motiu he d’agrair a tot aquell membre del club que col·labora en fer alguna foto (gràcies Elsa), i sobretot, que me la envia per poder afegir-la a la base del club, que ja és prou gran i si un dia ens ajuntem, es podria estar moltes dies sense parar de vore tanta foto.

Però per este dissabte, els móbils s’encarregaren de fer-les i deixar uns moments del sopar per a qui no va poder assistir.

Este esdeveniment s’aprofita per donar els premis als millors jugadors de l’any anterior, un premi que portem ja temps per premiar la fidelitat en el club i guanyar partides, clar, en els enfrontaments particulars i altres tornejos per equips. En el 2018 va ser el Millor Jugador-Soci del Club Escacs Alberic, Javier Cortés; el segon millor jugador-soci, Ximo Mínguez; i el tercer millor jugador-soci, Alfonso Martínez.

Igualment, aprofitem per premiar altres categories del torneig interclubs, el Jugador-Soci que va primer en la classificació provisional (Xavi Martínez), qui més punts han fet en l’interclubs (Javi i Santi), El Retorno del Jedi (David), l’home rècord de les taules en el club (Santi), el Rei de les taules (Paco), l’atracaor del club (Alfonso), el millor atraco de l’any (Ximo), la millor reportera del club (Elsa), la partida més espectacular per ser recordada per molt de temps (Adolfo) i la partida més solidària (Àngels).

Gràcies a tots els qui heu participat en el torneig interclubs en el Club Escacs Alberic, entre tots s’ha aconseguit l’ascens, enhorabona a tots!!!

I ara toca les fotos del sopar; https://photos.app.goo.gl/xsFLP852Swkp2tDfA

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *