VII Obert Internacional

Un altre esdeveniment organitzat, i més experiència que es pot agarrar. No es pot dir molt més d’altres coses del torneig, perquè el que més es va notar va ser el problema informàtic que es va tindre.

Per la nostra part, intentem fer el millor posible pels escacs, i per això, si es pot retransmitir en directe, ho pensem fer, i este any hi havia 8 taulers en directe ( www.partidasendirecto.com )del torneig. Apart de poder gaudir de les bones partides que ens poden oferir els millors jugadors que es dignen participar en el nostre torneig, també algun que altre atrevit es podrà vore la seua partida que “casi” li guanya a un “titulat”.

El guanyador del torneig, el GM James Plaskett, no hi ha molt que dir, només recalcar que en tres tornejos disputats en Alberic, porta les tres victòries i un total de 20,5 punts, crec que li senta molt bé el nostre torneig. En segon lloc, MI Antonio Granero, habitual dels tornejos i es d’agrair la seua amabilitat. I me queda dir el tercer classificat, Arturo Marin, no és titolat, però sí que és un veterà dels escacs valencians, i pel que respecta a nosaltres, molt contents perquè s’ha pogut “clavar” entre uns quants titolats.

Estos tres classificats i el millor jugador local, Ximo Mínguez, més Alejandro Yuste de l’Alaquàs, tingueren la sort d’emportar-se la tradicional coca d’anou i panses del nostre poble, que en este torneig, el detall que donem als jugadors és el nostre panquemado, la “mona” d’Alberic, el producte més típic i conegut d’Alberic, que estem molt orgullosos d’ell.

Ara toca donar l’agraiment a tots els participants que vàren vindre a participar en el torneig. Demanar disculpes pels problemes informàtics, que ens va fer retrasar un poc el torneig i no es podia adelantar molt per este fet.

I per gaudir del torneig, com sempre intentem fer, les fotos que han fet els nostres col·laboradors.

https://photos.app.goo.gl/bsJXPeRDvXxyGSZv9

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *