San Bernat- Alzira

Una nova edició d’este torneig, que per circumstàncies ha canviat a dissabte pel matí. Bona participació de jugadors i anem un bon nutrit grup de jugadors a passar el matí.

Torneig per gaudir dels escacs davant altres companyers de club i altres jugadors que portem temps que no ens veiem, més que res, perquè no puc anar a jugar molts tornejos enguany.a

Però bé, anem al torneig que és el que ens interessa. El Campió del torneig, ha sigut Albert Deruelle, que està molt fort últimament en partides rellamp, però que esta vegada, s’ha vist en una situació que li ha vingut molt bé, descansar una partida desprès de perdre. Sí, en ronda 6 el seu rival no ha tingut ganes de jugar contra ell i per tant, ha guanyat sense jugar. Com a curiositat, dir que el jugador sí que estava allí present, però si és un torneig normal, deuria d’haver sigut retirat si no juga una partida, no sé perquè no l’ha retirat l’organitzador del mateix, això adultera molt la competició i este jugador no es mereixia continuar el torneig.

Segon del torneig Antoni Montalban i tercer classificat Jorge Martinez, que s’han repartit els punts entre ells en els seus enfrontaments particulars.

I pel que respecta als nostres companys, David Radal s’ha passat tot el matí plorant que no estava en forma per jugar este torneig, i ha sigut el millor de nosaltres, 6 de 8, encara que empatat en altres jugadors, i en este grup, també Ximo Minguez, que també s’ha passat el matí dient que es trobava mal i també ha fet bon torneig. Haurem de fer això més sovint per quedar millor en els tornejos que anem a jugar.

I per si faltava poc, Xavi Martínez no s’ha quedat darrere en les seues queixes per no estar entrenat i fent mal torneig, i mira per on, ha quedat com millor Sub14 del torneig, i hi havia bons jugadors de la seua categoria. Enhorabona!!

I encara ens ha quedat temps per fer unes quantes fotos

https://photos.app.goo.gl/qp2int9Fw3mNMapA8

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>