BENIMODO

El passat dia 8 d’agost, es va disputar una nova edició del Obert d’escacs en Benimodo, i ens vaen presentar 4 jugadors del club, bé, 3 només a jugar i l’altre a mirar de que no pasara res (àrbrit).

Vesprada no molt calurosa, per que el temps marcaba tronades i ens va respetar prou, per que en tot el torneig no va caure una gota. Només per a l’entega de premis, unes gotes ens va refrescar el ambient, pero no va fer que els aficionats als escacs, pegaren a fugir abans de que tot acabara.

Per lo que fa als nostres jugadors, diré que excelent torneig del narraor, que en l’última ronda, es posaba jugar en la taula quatre. Amb 5 punts de 6 partides, es una puntuació, que només la repetix en els tornejos de casa i en aquest torneig, amb mes de 12 titulats oficialment (per que en els nostres tornejos, tingem titulats pero son de casa), té molt de merit i espere, que qualsevol jugador del club puga repetir o millorar lo que vaig fer. Sense que pase molt de temps d’aquesta data i per que no oblidem les coses.

Guanyador del torneig el GM Julen Arizmendi, que només va cedir unes taules de …… en l’última  partida. Segon Rufino Camarena i tercer José Antonio Clement. Per lo que ens interesa a nosaltres, els dos jugadors que vaen probar sort i no la trobaren, quedaren molt llunt dels seus llocs habituals, i espere que la forma no tarden en millorarla. El narraor, va quedar en el lloc 14 de la general i com a segon millor classificat de menys de 2000 ELO FIDE.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *