PATERNA

Altra edició del torneig de Paterna, que com cada any, es juga durant el de Mislata, i fa que un bon nombre de jugadors es presenten per jugar. Aixó li dona mes alicient per anar a disputarlo, i aixó es lo que vaen fer 5 del nostre club.

Com era d’esperar, la nostra preparació d’estiu, no es la mateixa que els altres rivals, que estàn disputant tornejos per tot arreu. Per lo que el resultat era d’esperar i els nostres jugadors es quedem per la meitat de la classificació final. Com es normal en les últimes edicions, el narraor es el millor classificat dels nostres, per millor desempat amb Alfonso i els mateixos punts que els altres dos jugadors que queden per nombrar.

El quint element, va estar disputant el sub-16, bueno, millor dit, que es va pasetjar per allí un poc, per que al final del torneig, va fer els mateixos punts que el que narra. Mal torneig per a ell, que desitjaba quedar molt mes per davant.

El francés Gabriel Battaglini, va ser el guanydor del torneig, per davant de una nutrida participació de mestres i titulats (cubans sobre tot).

Erk Sos, del Círculo Mercantil, va ser el guanyador del sub-16.

Francisco Orantes de Granada, el guanyador del sub-10.

En total 156 jugadors reunits en un pabelló per jugar als escacs. Soportant el calor intens del interior, per que fora el aire ens donaba un respir cada vegada entre ronda i ronda. Tal volta per aquest motiu, els nostres jugadors, eren mes pendents de anar a prendre el aire que a jugar als escacs.

Pero com aixó no es excusa bona, el próxim any esperem tornar a disputar aquest torneig i presentar millor cara. Per que dona molt de gust, anar a un torneig, en el que al canvi de ronda, es realitza en menys de 5 minuts i fa que el torneig dure menys de 4 hores, i aixó que es va repetir una ronda. A vore si aprenen uns quants de com portar un torneig, i el horari previst es fa.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *