CLASSIFICATS PEL 2020

La FECV ha fet un nou sistema pel torneig Autonómic Rellamp per Equips. Este consisteix en fer grups de 10 equips per anar pujant i baixant categoria, només 3 categories i la resta al “muntó”.

L’equip de Divisió d’Honor, que no ha participat en esta edició, si vol guanyar este torneig haurà d’esperar 3 anys per estat dins dels millors equips i optar a guanyar este torneig. Li serà interesant fer este esforç? O anirà pujant i baixant per estar guanyant les categories inferiors durant prou de temps?

El millor de tot, és que la FECV ja ha publicat els integrants d’estos grups!!!! i no ha passat ni una setmana de finalització d’este torneig, i dic jo, perquè no es pot fer esta publicació en els grups de l’interclubs?

Espere que una vegada començat este ritme de publicacions, també afecte a l’interclubs i es puga saber el més aviat els equips que van a estar, almenys en les categories autonòmiques.

Com no hem fet una crònica del torneig, la enhorabona al Campió absolut del torneig i als diferents campions de categories. I com és normal, a tots els equips participants per estar un matí jugant als escacs.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>