Dates límit

En tots els llocs on estem, sempre es posa una data límit per gestionar els assumptes a tractar, si passes d’esta data, ja no tens el que volies, però què passa quan és l’órgan que convoca el que no cumplix estes dates?

La FECV ha fet un calendari per gestionar l’interclubs, que ja anava sent hora, i saber en temps el que passa. En un principi, es va dir que el dia 6 per posar els ordres de força, i el dia 5 per la vesprada, es canvia esta data pel dia 9. No cal saber el perquè d’este canvi, segurament, serà perquè els clubs apuren fins el final el que van a fer, però s’ha fet un escrit explicant què ha passat i es pot estar més tranquil.

Desprès, segons el calendari havia de publicar els ordres de força el dia 13, una setmana desprès, i ja ha passat un poc més de temps, i encara no sabem res de res.

Ara tenim un torneig que organitza la FECV, data límit per inscriures al torneig el dia 16 i per presentar els ordres de força el dia 19, así hi ha que fer un incís, perquè diu “abans del dia 19″ en una part i en una altra només és el dia 19, i l’hora?

Una vegada estem en este torneig. quan es pensa publicar un llistat d’equips inscrits? o es que no s’ha apuntat ningú?

Si nosaltres ens passem en la data, podem tindre sanció, però i si és la FECV la que no cumplix el seu calendari?

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>