2020 Reunió Presidents

El dimarts es va fer una altra reunió de Presidents de clubs, convocada per la FECV.

Es va comunicar algun assumpte que ja ho tenia clar la federació que no es podia moure i no acceptava propostes noves, ni modificacions, es jugarà l’interclubs 2020, sí o sí.

Al final de la reunió, va eixir el malestar que hi havia en alguns clubs, pel fet de jugar en estes condicions, i estan pensant no presentar-se, i ja saben que van a tindre resposta federativa, perque les normes estan per a complir-se.

Personalment, m’agrada tindre clar algunes coses, com per exemple, la federació s’organitza per l’órgan de l’Assemblea, i desprès, la Junta Directiva és l’órgan que gestiona la federació. En cap lloc dels estatuts (crec), que una reunió de Presidents té la potestat per canviar les coses. En este tipus de reunió, es pot medir, un poc, l’estat real dels clubs, i és bona idea, fer de tan en tan alguna reunió per part dels dirigents de la federació, per tal de saber el pensar dels seus federats, i poder pendre alguna decissió desprès de les suggerències que es puguen fer durant la reunió.

Si tenim clar que no podem canviar res, i les posibles suggerències que es puguen fer en la reunió, no van a ser acceptades, perquè es fa la reunió? Amb la circular i un poc més hi havia prou, i dos hores i un poc més que ens estalviem.

Este any que ens ha tocat viure, és novedós per a tots, i la paciència hi ha que deixar-la anar més que mai, hem d’apendre tots a conviure d’esta forma un temps indeterminat, per tant, tots hem de fer concesions, però TOTS, no uns quants només. Hi ha que pendre decissions molt fortes i valentes, i segurament en poc de temps, la ferramenta que tenim per mitjà d’internet, no està sent utilitzada com cal pels dirigents, té moltes posibilitats i no s’aprofita ni la meitat del que es podia fer, però és el que tenim i hi ha que conformar-se fins les properes eleccions, que és quan es pot alçar la veu clarament contra la mala gestió d’unes persones.

Es va crear un comité Covid per organitzar tornejos, i no s’accepten les seues suggerències en altres qüestions?

S’altera el calendari oficial per la pandèmia, i no es té cap previsió del que pot passar?

Perquè hi ha que anar al moment i no tindre preparada ninguna altra opció?

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *