Interclubs 2022

Anem a per una altra edició d’este torneig, encara que estem amb les mateixes mesures que l’any passat, però farem el que es puga, i sobretot, a passar-ho d’allò més bé.

Fa poc que hem finalitzar el del 2021, i espere que la penya estiga més preparada per disputar les seues partides, i que guanyen més partides que la edició passada. Personalment, faré el que puga, però a la resta, la tinc que apretar, jejejeje.

Igual que l’any passat, presentem 2 equips, un en la categoria de 1a Autonòmica, que juga a casa contra el Torrefiel, equip que deuria haver baixat l’any passat, però no sé perquè està encara, bé, la federació porta els seus rotllos i no podrem saber exactament el motiu, tampoc fa falta saber-ho, nosaltres volem jugar.

I el segon equip, juga en la categoria de 2a Autonòmica, davant un recent ascendit Aldaia Educart, que té un planter molt bó, que els ha fet pujar de categoria, no hi ha que descuidar-se que tenen moltes ganes.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *