Ronda 1

Primera ronda d’este torneig interclubs i ha començat de la millor forma posible, els dos equips de La Ribera han guanyat. Si bé el primer equip ha sigut contundent amb el seu rival Torrefiel, per 6,5 a 1,5, el segon equip li ha costat un poc més i la seva victòria per 3 a 5 en el seu desplaçament a Aldaia, també ens deixa bon gust de boca.

En l’encontre disputat a Alberic, els nostres jugadors tenien una gran diferència d’ELO amb els seus rivals, només els tres primers taulers pareixien més igualats, la resta feia pensar que era posible la nostra victòria. Però el que ens ensenya la vida és, a no anar de sobrats per ahí, hi ha que demostrar-ho en el tauler i en el moment, i este dissabte no ens hem relaxat, si bé, alguna partida podia parèixer complicada, al final no ha resultat com es veia.

També hi ha que dir que algú ha tingut un poc d’ajuda del seu rival, perquè la partida no estava gens clara i en un par d’errades, ha pogut salvar el punt, fet que ens ha deixat un resultat tan abultat.

I estic enrollant-me un poc més del compte amb el primer equip, i del segon no estic dient res, i és normal, jo no vaig anar a jugar amb ells, i no sé exactament el que va passar, si algú vol fer una breu crònica, estaré dispost a publicar-la en el bloc.

VENI, VIDI, VICI

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *