Social 2009. 6ª Ronda

Finalitza el social 2009, amb Paco com a campió(5 punts). Segon classificat Javi i tercer Vicent Garcia, tots dos amb 4 punts. Els mateixos punts han aconseguit Alberto( millor sense FIDE ) i Alfonso, que queda sense premi per desempat. JR s’endugué el millor sense FEDA(3 punts), i Sergi el millor infantil, amb la mateixa puntuació.

Pel que fa a la ronda, Paco entaulà amb Vicent i queda com a únic invicte del torneig; Javi guanyà a JR amb més esforços dels previstos, deixant clar que per darrere van progresant; Alfonso es desfé d’un Benet que buscaba les taules i fou la seua perdició; servidor caigué derrotat front a Manolo; Sergi li guanyà al seu amic Vicent i adjudicant-se així el triomf dels infantils; i JL li guanya al pintor, tancant-se d’aquesta forma la ronda de resultats.

Per a finalitzar la crònica, dir que ha sigut un torneig entretingut, amb bones partides( i roïnes, com no) on s’ha vist que el nivell de l’equip ha pujat, bona senyal per a aquest provincial pròxim, on recorde que el primer equip estarà a la divisió de plata dels escacs valencians.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

6 comentaris a l'entrada: Social 2009. 6ª Ronda

 1. Santi diu:

  No sabia que era l’ultima ronda i se m’oblidà felicitar al campió en persona. Aprofite per donar l’enhorabona a Paco Bru per quedar primer havent demanat un bye amb un punt mes que Javi que ha quedat segon sense cap bye. He vist pro nivell a les noves generacions. Enhorabona a tots.

 2. Alberto diu:

  enhorabona Paco, has sigut un ferme campió.
  Santi, el pròxim social te vuic vore jugant i no per ahí només vegent partides.

 3. Alfonso diu:

  Santi, el bye, no sé si ho sabràs, però dona mig punt i el pots elegir voluntàriament…
  el que vull dir és que el bye beneficia a qui el demana, perque segurament ho fa un dia que no podria jugar i tindria un zero.
  Això no vol dir que la victòria de Paco no tinga mèrit, perque ha fet 5 de 6, ha estat invicte i va guanyar a Javi còmodament. Encara qeu si la memòria no em falla, a la primera ronda va tindre un poquet de sort…
  A qui més hem de felicitar és a JR que ha sigut el que millor ha jugat, encara que no ha tingut sort (o veterania) en algunes partides). Per això, JR deixa de ser un “paquet”… però hi ha algun altre que el nom de “paquet” ja li se queda curt… no vull dir noms.

 4. Santi diu:

  Alberto, si tu pots convencer a la meua dona para que jo jugue el social, jo m’apunte. Fins a eixe moment, em conforme en arrimar-me algun dissabte un ratet (cap dia he pogut abans de les 18:00) i sols he vist el final de 3 rondes. Jo preferixc jugar que mirar i pense que tots també.

  Alfonso, el bye dará medio punto pero el final que perdió JR contra Javi le valió el punto entero a Javi cuando si se juega bien son tablas. Yo personalmente prefiero jugar que pedir byes pero está claro que en ocasiones el bye juega a favor y otras en contra dependiendo de la situación de cada cual.

  Espero que se muestre la misma combatividad en el campeonato por equipos.

 5. JR diu:

  Fel·licite a Paco per ser el guanyador de el torneig social d’enguany. La veritat es que Paco ha estat imbatible i ha jugat molt bé totes les partides, jo me conforme en haver aguantat 3 hores i quart contra ell, jajaja. Bueno jo enguany he progresat prou perquè li he tret les taules a Alfonso (cosa que em va pujar la moral) i també he conseguit fer taules contra Alberto, i en fi, almenys vaig “pacavant” i no cara arrere com els carrancs, jajaja i ara a preparar-me per al provincial per equips d’enguany, en el qual m’agradaria jugar el millor possible i aportar el millor que puga per a l’equip.
  JR

 6. Alfonso10 diu:

  Santi “Espero que se muestre la misma combatividad en el campeonato por equipos.”
  jajajajajaj ¿¿¿eso es un chiste???

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>