AUTONÓMIC UTIEL

El passat dissabte 3 de juliol, es va disputar l’autonòmic d’escacs rellamp en Utiel. Amb una participació semblant a l’any passat, no pareix que siga ben rebut pels jugadors, ja que un torneig amb uns cinquanta jugadors, no crec que siga representatiu del esdeveniment que es preten que siga.

Per part dels nostres jugadors, tres vaen ser els que s’atrevirem a anar a jugar, per vore com estava el seu nivell en aquestos tornejos. Prompte va quedar clar que encara els falta un poc més d’entrene per rendir com cal en aquestor tornejos. Pel que respecta a la general, està clar qui va ser el guanydor del torneig, ja que està en una breu nota de premsa en al web de la FACV.

De moment, no diré res més, estic esperant a vore els resultats de les diferents rondes, que normalment queden ficades en la web, utilitzant el programa Suis-Manager. Que tinc entés, és un programa en el que es pot penjar tot el torneig en la web, amb la conexió a internet en un moment, i ja han passat un parell de dies i encara res de res.

Com adelant de la següent crònica, diré que la grabació al primer tauler en aquest torneig, em pareix molt bona idea, però com està pasant en els ressultats, si aquesta informació no la publiquen prompte, ens anem a quedar per d’arrere i no aprofitarem aquestes noves tecnologies com cal.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *