RAFELGUARAF

El passat dia 3 d’agost, es va disputar una nova edició, del torneig per equips en Rafelguaraf. Els equips de Carcaixent , Beniganim y Alberic, eren convidats a participar en ell.

Partides a un ritme de 15 minuts per jugador, donaren pas, a un bon joc dels jugadors. En el primer encontre, els nostres representants, no podien amb els de Beniganim, que a la fi, foren els guanyadors del torneig, a mig punt dels nostres y Rafelguaraf, a mig punt, també, dels nostres representants.

El millor jugador d’Alberic, va ser Adolfo, 2’5 punts de 3 posibles, cal dir que el mig punt va ser contra Beniganim, cuant fa una ilegal  Adolfo  y el rival es menjá el rey y apreta el rellotje, ilegal del de Beniganim, pero tras una breu discusió, els organitzadors donaren taules, un altre any, es quedem a les portes de guanyar el torneig y per una decisió polémica.

Pero com lo principal, era pasar un bon matí jugant als escacs, pasarem fulla y a la “picaeta”, que Adolfo ahí, si que no perdona una.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>