9 D’Agost Benimodo

El passat dia 9 d’agost, es va disputar el III torneig d’escacs en Benimodo. Amb una bona participació de jugadors, aficionats y titolats. Ya va per tradició, el jugar baig la sombra de la tela oscura, que agradablement, els companys de Benimodo, posen, per evitar que el sol ens “torre”, mentres juguem als escacs.

Pero com estracta de parlar d’escacs, el guanyador del mateix, va ser un desconegut mestre, que pareix que venía de pasada, pero en una breu parada del seu camí, va ser el gran dominador del torneig, davant els habituals de les nostres competicions, Julen, Alexis, Antonio, Toledano, Garcia, etc…

Per part del nostre únic participant (Javi), apurades primeres victories, pero a la fí, només va poder fer 4 punts, pero les diferents clasificacions, li otorgaren el tercer premi de menys de 2000.

La part arbitral, no es pot dir molt, no vaen estar a la altura de les circunstancies, resolgeren els problemes massa rapids, de aqueta manera, no niá forma de crear polémica, una salsa que fa falta en éstes competicions, sobre tot, per part de algún titolat.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *