XVé TORNEIG SOCIAL

Una nova edició del nostre torneig es va disputar el passat dissabte en la casa de la cultura. Uns quants atrevits jugadors del club, ens enfrontàrem en un torneig que està molt arrelat en el nostre club, si bé, abans es disputava en partides lentes, hui en dia, per qüestions d’agendes, només pot ser d’una vesprada, però es disputa en les mateixes ganes de sempre.

Primera ronda sense sorpreses en els resultats, perquè la victòria de Ximo davant Santi, que necessita més de dos hores per poder traure una bona partida, entra dins del normal que s’esperava.

En la segona ronda, el plat fort del torneig, l’enfrontament entre els dos jugadors en més forma del torneig, podia decantar ser el Campió molt prompte en favor d’un d’ells, Alfonso en blanques i Javi en negres. Com és normal, les primers jugades no hi ha res en clar, però en el mig joc, la concentració d’Alfonso no era la ideal pel torneig i en un peó que va perdre, va ser clau per la partida, el seu intent de millorar la posició va ser pitjor i Javi aumenta el seu avantatge, deixant clara la seua victòria davant el rival en més en forma del torneig. En una altra partida, Santi se lia contra Jose i perd peça, però el nostre valor de la pedrera, encara es lia més i no acaba de rematar la faena(això que diguem moltes vegades- no sabeu guanyar partides guanydes-, es va cumplir), li deixa salvar un poc els mobles i empaten la seua partida.

Tercera ronda i al capdavant de la classificació estan Ximo i Javi, que ara tenen dos durs rivals, com es va demostrar. Jose li guanya a Ximo, i Santi té la partida molt igualada contra Javi, però quan queda poc de temps per pensar, es nota que no està entrenat del tot i es deixa un doble de Rei i Dama.

Següent ronda i Javi(el narraor) per davant, que se la juga contra el matagegants del torneig, Jose, però se li va acabar prompte la inspiració, desprès d’uns canvis de moltes peces en el centre del tauler, es va quedar un peó en la sisena casella que va ser molt determinant en la partida. I dels perseguidors, Ximo torna a perdre una altra partida i té mínimes opcions de guanyar.

En la cinquena ronda, Ximo intenta que el narraor no guanye fàcil el torneig, però el que guanya fàcil és la partida i li planta un enroc llarg a Ximo (porta 0-0-0).

Serà per esta lliçó, o no sé perquè, però l’orgull de Ximo es va resentir un poc, i ho va pagar Alfonso en la següent partida, esta derrota i la victòria de Javi, li donà matemàticament el torneig, gràcies Ximo, jajajaja.

Última ronda i només quedava per decidir qui estaria en el segon i tercer lloc del torneig. Com la classificació està molt igualada entre quatre jugadors, els enfrontaments entre Sergi i Jose, i Alfonso i Santi diran qui es queda al costat de Javi en la foto (o no). Com jo estava a la meua, no puc dir molt de les partides, si algú dels implicats vol afegir més coses, que faja ell la crònica, jo només diré que Alfonso va guanyar a Santi i es queda segon classificat del torneig, mentres que Jose recupera la seua força i tomba a Sergi, per ocupar el tercer lloc, magnífic torneig del nostre jugador que demostrà estar més entrenat que molts oponents.

Enhorabona a tots els participants del torneig, i en el sopar de desprès, que també es va gaudir de les errades que es vaen fer durant les partides, però això ja és un altre tema, si algú té ganes que ho diga en una altra crònica.

http://www.chess-results.com/tnr319656.aspx?lan=2&art=1&wi=821

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>