GRUPS INTERCLUBS

Bé, ja tenim els grups presentats i el calendari de l’interclubs també aclarit, algú sabrà els canvis que s’han fet, jo no puc només que divagar. Recorde que altres vegades hi havia un escrit afegit on es deia el perquè dels canvis.

Només finalitzar l’interclubs del 2017, vaig presentar una idea de com anàven a ser els grups pel 2018, i de moment, Divisió d’Honor vaig encertar tots els equips.

La primera autonòmica, on el club Gambito es fusionava en el Benimaclet (m’ha fotut la quiniela), per tant, hi havia un lloc vuit en la primera nord, que ha sigut ocupat per El Ocho, però perquè s’ha canviat el Sueca que estava en el grup sud per l’Alzira???

En segona sud, el club Aspe ha dit que no (perquè?? no heu sé) i han repescat a Enric Valor B, la resta encertats.

En el centre, ha renunciat el Xeraco C, perquè tenia l’equip B en segona categoria i no ha fet igual que el Benimaclet i l’EVA-Manises, que tenen dos equips en la segona autonòmica en diferents grups. I s’ha repescat al Xest.

En el grup nord, com El Ocho ha pujat a primera autonòmica, s’ha tingut que repescar a un equip, el Burjassot B, i el Benimaclet C ha ocupat el lloc del Xest (que va al centre).

Es diu des de federació que s’organitzen els grups per geografia, molt bé, i perquè va aparèixer el Mislata C en la segona autonòmica centre en l’esborrany dels grups i dies desprès es canvia pel Xest al grup nord, no sé si el google maps estarà mal, però jo veig més lluny Xest que el Mislata pel grup centre. O hauran fet el canvi per quadrar els grups que jo vaig pronosticar??? Seria tot un detall de la federació.

Es pot dir que en un 90% (més o menys) vaig encertar, per tant, crec que es podria fer tots els anys publicar els grups provisionals desprès de finalitzar l’interclubs i que es puga organitzar la temporada següent millor.

Ara dic jo, a estos equips que han renunciat, els apliquen alguna sanció???

Una palmadeta a l’esquena i prou???

Me pagues un café en el bar i tot arreglat???

Tota la faena que haurà fet algú en federació per quadrar els grups, la paguem entre tots i estos debades heu tenen???

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *