Huitena ronda interclubs

Ja portem molt jugat en esta edició d’este torneig interclubs i la classificació no està tan clara com altres anys, que jo puga recordar, cap any en 2a Autonòmica Centre ens ha passat la igualtat que hi ha en els llocs.

Primer parlar del Club Escacs Alberic, que no va poder ser aguantar sense perdre i va ser la nostra primera derrota del torneig, davant el Torrefiel. La vesprada va ser prou llarga, i es va haver d’arribar al final de moltes partides i el temps, per clarificar molts resultats. Ens posàrem per davant amb la victòria de Ximo, però va ser l’única alegria de la vesprada. Deixàrem passar prou de temps i finalment, empat en taula 3, seguit de la taula 4 i Eloy no va poder traure profit del seu peó d’avantatge, un altre empat.

I ens quedàrem en això, la resta de partides, tal i com finalitzàvem, només pujava el marcador del Torrefiel. Teníem en la ment mantindre l’equip i està aconseguit, ara cal millorar la nostra posició en la classificació final, tot el que siga sumar, ens vindrà de categoria i sense pressió de ninguna classe.

Desprès d’esta derrota, de ser segons hem passat al cinqué lloc, empatats en el quart i un punt menys que tercer i segon classificat, el CIM està dos punts més que el segon, al capdavant de la classificació. Però en els llocs per lluitar pel descens, no està gens clar l’equip que té les pitjors opcions, Montserrat i Xest estan en 4 punts en el final, i en un punt més hi ha quatre equips, un total de 6 equips implicats en el descens fa que cada encontre siga com una final. Només l’equip de Silla està un poc lluny d’esta lluita, per no es pot relaxar molt perquè si perd un parell d’encontres, es pot trobar en tota esta baralla.

Normalment, a estes altures de competició, hi ha algun equip que està clar que baixa de categoria, i un altre que també les té casi totes, i per dalt, un parell d’equips destacats i algun que altre “xafant-los els talons”. Per dalt, encara que el CIM puga quedar campió de la categoria, cal recordar que no podrà putjar, per tant, els quatre equips que van per darrere estan jugant-se els dos llocs d’ascens.

No cal repassar tots els encontres que queden, només dir que en la següent ronda, El Xest – Recreatibos Saetabis serà decissiu pels dos en el tema del descens i el Xeraco – Alaquàs, igual, però per dalt. La resta d’encontres, no van a ser ningun passeig, perquè els enfrontaments seran entre equips que lluiten per no baixar, i equips que volen putjar de categoria, i segons ha passat en este Interclubs, no hi ha res venut, tot pot passar. I l’únic encontre que es lliura un poc d’esta pressió, és per Escacs Xàtiva – Silla, però este últim ja he dit que si no puntua es pot clavar en tot el lio.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *