Candidat per ser assembleista

JAVIER CORTÉS MARTÍ

Ja fa temps que està en marxa el procés electoral que ens afecta a nosaltres, sí, que estan totes les federacions valencianes també, val, però a mi, particularment, m’interessa la d’ESCACS.

Enguany, per obligació, a la web de la federació hi ha un apartat on es pot seguir el que s’està fent per les eleccions, torne a dir, per obligació. Només cal recordar fa 4 anys que no es va publicar tanta cosa i, el que es va publicar, estava molt amagat.

I ja està tot, si algú vol saber com va el procés, haurà d’entrar, i dic jo, perquè no es dóna més publicitat a alguns moments d’este procés??? A això, li dic jo “transparència”, que qui té ganes de ser clar, ho és i qui no, posa qualsevol excusa (legal) per evitar dir coses. Tan difícil i complicat era posar una notícia en portada dient qui es presenta a les eleccions???? I no hi ha que posar una parrafada, es pot diferenciar per estaments i tindre més notícies a penjar a la web. Tant de treball és posar una notícia que diga que estem en època electoral???

Per ser transparent, jo pense que ha d’haver voluntat, i de moment, jo no ho veig a la federació, per això presente la meua candidatura a assembleista de la federació, que no és el mateix a qui vol ser President de la federació, jo de moment, no.

Per obligació s’ha augmentat el nombre d’integrants de l’assemblea, perquè han passat de 20 a 27??? Sí, ens podran dir moltes coses i segur que seran bones, però perquè no han tornat a ser 30 membres que eren abans (fa 20 anys)??? Segurament, serà perquè això seria reconèixer que llevar assembleistes no havia sigut una decisió encertada, i la federació no reconeix mai que s’ha equivocat, sempre fa les coses correctament. Xé, ni la millor màquina del mon encerta tantes vegades com la federació d’escacs!!!

Hi ha qui va a reunions d’altres federacions, i s’assabenta que allí, tampoc tenen molt clar el funcionament o composició de l’assamblea, i es dóna per satisfet en veure que el problema és general. I jo dic, perquè és general??? Normalment, ens diran que és culpa dels integrants de les federacions que no tenen ganes de saber més enllà de la pràctica esportiva que els ocupa. Però no tindrà “un poquet” de culpa qui està a càrrec de la federació corresponent, perquè no publica correctament les coses??? Si es juga un partit de bàsquet entre els equips de “CASA” i “FORA”, hi ha que posar una crònica detallada del partit, molt bé, però perquè no es publica també les notícies que afecten administrativament??? Cada setmana o al mes, com va el procés electoral, i no farà falta una crònica superdetallada.

Podré ser pesat, però crec que es deu ser transparent, sols hi ha que posar ganes.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *