CLUB ESCACS ALBERIC

El Club Escacs Alberic presenta la seua candidatura per assambleista de la FACV, en les eleccions que es faran el dia 6 d’octubre, así passem unes idees que tenim pensat.

 1. El valencià és una llengua oficial a la Comunitat Valenciana.

  La pàgina web de la federació, també s’ha de poder veure en valencià.

  Els documents de la federació han d’aparèixer també en valencià.

 2. TRANSPARÈNCIA.

  Per ser transparents, no fa falta una llei, s’han de tindre ganes. Les actes de les assemblees deuen estar publicades a la web. En un arxiu on es puguen consultar totes.

  Les reunions del President amb els clubs (presidents o delegats federatius), han de ser tots els anys, i on es deu deixar temps per escoltar el que es puga dir per part dels assistents. És l’únic moment que tenim per parlar, el president té tot l’any la pàgina web per expressar-se, eixe dia, deu escoltar als federats.

  Promoure les reunions entre els diferents estaments representats en l’assemblea.

  Abans de les assemblees, publicar en temps els temes a tractar, i per tant, donar un temps per a rebre les consideracions oportunes per part de tots els estaments de la federació.

  Els representants de cada estament, deuen ser els primers interessats en fomentar la participació de qui els ha elegit.

 3. TORNEJOS COMUNITAT VALENCIANA

  Facilitar la participació als campionats de la comunitat a tots els jugadors/jugadores, canviant la seu tots els anys, o si hi ha algun que es fa contínuament en una seu, canviar altres tornejos de província.

  L’elaboració d’un ELO valencià, igual que es fa en altres comunitats autonòmiques. Açò ens pot costar una xicoteta inversió inicial, però per contra, ens pot dur un estalvi econòmic important. Catalunya i Andalusia ho fan i són 2 de les autonomies amb millors rendiments als Campionats d’Espanya.

  Reunió amb els organitzadors de tornejos en la Comunitat Valenciana, per millorar aspectes, valorar les situacions diferents de cadascú, etc. Esta reunió es pot incloure amb la de representants de clubs quan tinguem continuïtat (no el primer any perquè pot ser massa densa).

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>