ARREPLEGANT IDEES

Fa poc, Jaime Valmaña va escriure un article d’opinió pel tema de tornejos. Està molt bé parlar un poc del tema, però crec que no ens podem quedar ahí, només unes quantes opinions al respecte, segurament, serà perquè la gent té por a eixir dient les seues idees, no sé, me dóna igual, no estic tractant eixe tema. Hi haurà molta gent que llegirà l’article i opinarà davant els seus companys de club, i poc més, i dic jo, perquè en compte de parlar amagats, no parlem clar entre molts i intentem trobar alguna solució???

Per temes com este, el Club Escacs Alberic vol entrar en l’assemblea de la facv, perquè hi ha temes que només es tracten amagats i nosaltres pensem que hi ha que donar-los veu a tots (si es pot clar), qui està de representant, ha de fer un poc més que anar a les assemblees a votar el que allí es porta i prou, ha d’arreplegar dubtes, queixes, suggerències dels implicats principals, jugadors, clubs i altres estaments de la federació que tenen representants en l’assemblea.

1- El tema del finançament dels tornejos, crec que va mal encaminat si ha de ser per mitjà de les inscripcions, els organitzadors deuen buscar altres vies de finançament, perquè si en altres esports heu poden aconseguir, perquè no en els ESCACS????

2- Es pot parlar entre organitzadors, jugadors titulats i la facv, per tractar el tema en concret. Saber el que se vol aconseguir, saber el que tenim ara, saber el que podem oferir, saber el que hi ha que fer, en fi, parlar, es tracta de parlar, i hui en dia, no cal quedar en un lloc concret per tractar este tema, es poden utilitzar les noves tecnologies per facilitar els debats i sí, seria molt interessant poder quedar un dia, tots junts, i cara a cara tancar molts temes que puguen estar oberts.

3- Els Escacs són barats; heu he vist en algun lloc i com és obvi, hi haurà molta gent amb diferent opinió. Fitxa federativa 50 €, si juga l’Autonòmic  20 €, si juga els individuals 20 € i si es fa el Rellamp Individual 10 €, total 100 € que se li paga a la federació en tornejos que organitza.

Individualment, si vas a jugar estos tornejos i alguns més, la factura puja un poc més. Si jugues dos tornejos de partides lentes a l’estiu, 25 €+ 25 €, si vols anar a jugar algun que altre torneig d’un matí o vesprada, jo puc establir un mínim de 5 tornejos, a 10 € per torneig, 50 €, el total puja a 200 €, però què passa si es tracta d’un jugador implicat en els escacs, que vol pujar de nivell??? serà normal que jugue més tornejos, ja puja més, i només estic parlant de quotes d’inscripció, si anem afegint els desplaçaments, o la despesa per menjar fora de casa, o si et quedes a dormir en hotels, jo no puc fer eixos comptes, però si estem en l’assemblea, m’agradaria saber una cifra aproximada per si una altra vegada es diu que “els escacs son barats” per poder contestar-li en números clars, igual és que sí, no heu sé, però també pot ser que no, tot dependrà si es poden traure eixos números.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *