Per fí

Sí, per fí han publicat la circular del circuit infanitl pel 2019 de la copa campions, el passat dia 3 de novembre, 20 dies desprès.

Desprès de dir als organitzadors que primer hi ha que pagar perquè el 15 d’octubre era la data llímit per entrar dins del circuit, ara resulta que en la circular és fins el 15 de novembre per dir-ho i el 30 de novembre per pagar, crec que me vaig fent major i escolte coses rares i estava jo equivocat en la data, però l’esborrany del 2019 es va publicar el dia 18 d’octubre, quan molts organitzadors ja havien pagat la quota.

No he vist molt la circular, però me pareix molt estrany que en el tema de classificats, apartat “d”, es pose el llímit de 2200 de punts ELO en menors de 14 anys. Cada ú pot pensar diferent, però un jugador de menys de 14 que tinga més de 2200 punts ELO, deuria ser benvingut a la nostra Comunitat, perquè el premi no és metàlic, heu veig correcte en la final sènior.

Esta diferència de data per publicar estes circulars i els canvis que s’han fet desprès que s’hagen produit els pagaments, crec que son una bona mostra del funcionament de la federació, és a dir, -ara que heu pense, heu dic, heu publique i no passa res-. En el meu parèixer, no pot ser degut que en estos moments estem esperant a la reelecció del president, hi ha gent que “cobra” per gestionar la nostra federació i es deuria molestar un poc més en millorar.

No tracte de dir que si uns treballen mal o bé, o que no tenen ni idea de les coses, no, el que intente dir, és el de sempre, si hi ha transpariència, es poden solucionar moltes més coses i la gent s’assabenta millor i, sobretot, abans de pagar, del que es va a fer. Si es volen fer canvis en la circular i no es pot traure abans, crec que només dient que ens van a produir canvis en el circuit seria suficient, una notícia dient que s’estan ultimant els detalls de la nova circular i la gent ja heu sap.

Jo demane transpariència i això és voluntat, no hi ha que ser legaliste a tope, hi ha que tindre ganes.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>