Individual Xàtiva

Estem disputant uns quants el torneig individual provincial en Xàtiva. El centre cultural que s’han muntat en la capital de la costera, està prou bé per jugar unes “partidetes”, el que no queda molt bé, és que estem separats en dos zones, per no haver un lloc únic per poder disputar este torneig.

Sí, aparcar hi ha lloc, i com no has d’entrar per dins de Xàtiva, el tràfic tampoc és molèstia, també, al estar apartats de la població no hi ha soroll que puga molestar durant el transcórrer de la partida, llevat dels típics crits que fan els més menuts una vegada han finalitzat la seua partida i volen passar el temps fent carreres per on siga.

Més de 80 jugadors disputant este torneig, que me parèixen molts pocs, perquè hi han molts clubs al voltant i no es nota la presència de jugadors. Desprès, segur que hi haurà molta gent que puga fer queixa que no té tornejos prop de casa, i quan els té al costat, no fa un esforç per anar a disputar-lo. Esta participació de més jugadors, crec que podria donar peu a poder optar a millor instal·lacions per poder jugar als escacs. Qui va a disputar tornejos en molts llocs, es troba que cada poble és un mon diferent, i la qualitat del local es podria millorar si la presència de jugadors d’escacs es notara un poc més.

Ens podem queixar que no hi ha aire condicionat, que no hi ha cafeteria al costat, que les taules són molt velles, que les cadires tenen molts defectes, però per ser escoltat, hi ha que fer costat quan es jugue un torneig, i tornar repetir moltes vegades fins que ens escolten. No millorarem els escacs si protestem des de la cadira de casa.

I ànim a tots els qui organitzen tornejos d’escacs, no hi ha que baixar el ritme¡¡¡¡¡

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *