XÉ! Que va la quiniela!

Bé, ja estan publicats els grups provisionals per l’interclubs per part de la federació, ara queda que estiguen tots els clubs contents, o només uns quants, clar, per poder tirar endavant esta composició.

El meu pronóstic va fent-se cada vegada millor (això serà per les vegades que he errat, alguna hauria d’encertar un poc més) perquè no hi ha molta renúncia d’equips, i això, és millor pel nostre esport, compromís per tornar a jugar.

Com és obvi, en Divisió d’Honor ningú vol perdre plaça i tot clar, ple al dotze.

En Primer Autonòmica, ja vaig advertir del posible canvi del Silla, i els han fet cas enguany als companys de Silla, perquè estaran en el grup nord a canvi de passar el Sueca al grup Sud. Bé, no està mal, 10 de 12.

I en Segona Autonòmica, que és on més problemes hi ha per quadrar els grups, heu he solventat amb un meravellós resultat d’11 de 12. El Basilio B l’han passat al grup Centre (el millor de tots, jajajaja) per l’equip de Xest, i com era obvi, és el Mislata C qui estarà en esta categoria. I el grup que m’ha fallat és el d’Alacant, la renúncia del Mutxamel fa pujar al de La Vila B.

Jo no he vist la resta de grups, perquè el meu pronòstic era per estes categories autonòmiques, per dir que es pot presentar este esborrany només finalitza l’interclubs, i ja es pot preparar la pròxima competició com cal. Ens queda per saber si algun club tindrà una “rabieta” perquè no li apanya en el grup que està, i la seua protesta obtindrà el vist i plou de la federació que haurà dir-ho unes dies abans de començar el torneig, tal i com sol passar tots els anys.

Però la culpa no li la tire a la federació, perquè en gran part, és culpa de nosaltres, que demanem moltes coses i heu volem tot al nostre favor, i damunt a última hora, segur que es publica este esborrany en juliol i la gent no protestaria fins l’últim dia.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *