Bernardo Coves Tomas

En la Gala dels escacs 2018, en l’apartat d’esportista, va ser guardonat Bernardo Coves Tomas, que ara milita en l’equip de València, el Dama Roja.

Una persona que porta molt de temps gaudint dels escacs allà on ha estat, perquè ha rodat per uns quants llocs, però el que ara ens interessa a nosaltes, és que és un dels jugadors que es proposaren formar un club en Alberic, allà pel 1961, i és l’únic que queda en actiu de tots els integrants d’aquells atrevits.

Quan em vaig fer càrrec del club, un membre de la junta directiva me va proposar fer una pàgina web, i en ella poder recopilar tota la història que es puga del club. Començarem a preguntar fets, tornejos, actes i més coses que s’haguera organitzat i gràcies a eixe treball, en la web del club www.escacsalberic.com/tornejos en l’apartat d’individuals es pot vore uns quants tornejos disputats pels nostres membres, des de fa uns quants anys.

Però no va ser fins el 2013 quan vaig jugar en Mislata que en l’última ronda vaig jugar contra Bernardo i me va dir que ell va estar present al fundar el Club Escacs Alberic, realment, me vaig quedar fòra de joc, perquè no havia vist el nom d’ell, i sí, desprès de vore el que hi havia escrit, sí que estava, però com sempre mirava jo en els membres principals de la junta directiva, no el vaig vore (apartat “Qui som”) perquè està com “vocal”.

Ahir, desprès de jugar l’Autonòmic per equips, ens ajuntàrem uns quants de nosaltres per deixar constància del nostre agraiment pel seu temps dedicat al nostre club en primer lloc i als escacs durant tot este temps, GRÀCIES PER TOT i esperem que les ganes de participar continuen per molt de temps.

IMG-20181215-WA0004

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>