Interclubs 01

Xééééé!!!! Vaaaa!!! Un altre any estem clavats els primers dissabtes en un tancat, menys mal que estem separats, que si hi haguera que estar tots junts, mare de deu el “perfum” que hi hauria.

Primera ronda en Segona Autonómica Centre, que el Club Escacs Alberic li tocava jugar a casa contra La Primitiva Recreatibos Saetabis de Xàtiva, no sé si hauré escrit correctament el nom, però faig el que puc.

En este torneig, estem mirant cada any, que els jugadors que participen no tenen la seua força correctament messurada en l’ELO que tenen, tal vegada siga perquè només juguen este torneig o perquè al jugar com un equip fa millorar a molts. El més cert, és que les partides es lluiten fins última hora i no està molt clar del costat que va a caure.

Si estàs jugant la teua partida i no pots mirar la resta, no et dones compte del que passa, però jo, la vesprada de dissabte vaig acabar prou prompte i vaig estar mirant molt de temps les partide, i vaja que vaig patir, no estava molt clar el resultat de l’encontre en cap moment. Passa el temps i es veu més complicat el poder guanyar l’encontre, però la ventatja d’un punt me fa pensar en positiu, i més quan una partida que estava prou mal, de sobte es queda en taules, ostras! què bé! ja pareix un poc més clar, però queda molt per patir.

La partida més clara en ventatja del nostre jugador, com era d’esperar, no acaba d’encertar les jugades i es queda en taules, tornem a l’apur, però què passa en la taula del costat!!! el nostre “atracador” profesional li fa una jugarreta al seu rival i aconsegueix l’empat, que és la partida que jo veia més clara com un “zero”. Quina manera de fer-me patir esta tropa, vaig a fer-los pagar tot el temps que m’han fet patir, perquè la partida que mirava més clara per deixar-la taules, i en alguns moments victòria clara, el nostre company es lia de la millor manera i es queda en posició perduda, menys mal que ja estava l’encontre resolt en les dos partides que havien guanyat en els primers taulers davant els apurs de temps dels rivals que no encerten en la jugada correcta.

Al final es va poder guanyar per 5 a 3 i a sumar que és el més important.

L’altra alegria del dia va ser que presentàrem un segon equip, hi ha gent que té més ganes de jugar i sempre és motiu per estar content, però no vaig a dir res més, si volen una crònica, que es posen a redactar-la ells, ja ja he fet prou.

Igualment, a la resta, animeu-se a fer un escrit breu cada setmana i millorarem el nostre estil davant la varietat que puguen sorgir.

L’única notícia destacable de la setmana crec que ha sigut que l’aplicació ha caigut i ha dificultat el treball dels encarregats de pujar resultats. És notícia de la setmana, però me la guarde en el “portapapeles” per fer un còpia i pega pel proper any, com passa tots els anys en la primera ronda ja no podrà ser notícia actual, jajajajaja.

Ah! per cert, també hem tingut un reporter que ens ha deixat una mostra de la seua faena en este enllaç.

https://photos.app.goo.gl/BopEuhB52GVMYNqC6

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *