Setena ronda

Un altre encontre i una victòria més per nosaltres, esta vegada davant el Massanassa per 5,5-2,5.

Es presentava un poc mogut el dia perquè hi havia senyals en el carrer dient que hi havia algun acte faller, i ens feia pensar que anàvem a tindre música prou de temps, però no ha sigut així, un poc al final i era en una altra part del carrer, davant de nosaltres no.

Les partides comencen prou bé per nosaltres, en un atac molt fort del rival, el nostre company Sergi ha aconseguit un parell de peces extres, en menys de mitja hora de joc! Encara ha aconseguit eixir de l’apur en algun peó de més, però les dos peces, son dos peces, i en un poc que ha pogut jugar-les, la victòria es veia al nostre costat.

Este sobresalt tan inesperat, ens feia jugar en un poc més de relax a la resta i en el tercer tauler i en el segon, on el narraor i Santi han fet un intercanvi massiu de peces, el que quedava no deixava molt per lluitar i s’han firmat les taules.

Però en el huité tauler també hi havia ventatja del nostre company, i per no quedar-se darrere, Alfonso també estava tranquil en la seua partida, ell molt obert i el seu rival sense moltes jugades clares per defensar-se. Dels dos taulers que queden per nombrar, com hi havia prou més diferència en les anteriors, no les he mirat molt, aixina que s’escapen de la crònica de hui.

Ha passat prou de temps des de l’última partida finalitzada i les dos que han acabat han sigut favorables a nosaltres, deixant el marcador en un clar 4-1. Ventatja clara en el huité tauler i molt igualada en el cinqué, no crec que les sorpreses es puguen donar hui.

Un poc de nervits fins que algú pot “rematar” la faena, però no ens defrauden, taules en el cinqué tauler i victòria en l’últim, ja tenim els 5,5 punts i la victòria en l’encontre, només queda Ximo per finalitzar. Quan vaig a vore la partida, està prou clara, però hi ha que guanyar-la perquè es pot apretar encara un poc, però no pot ser, el seu rival encerta correctament les jugades i guanya la partida deixant el marcador que he posat al principi.

Pel que respecta al nostre segon equip, empat davant el Fomento Gandia C, els nostres jòvens van continuant la seua formació i fent bones partides.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>