Reglament disciplinari

Bé, com m’ha entrat el cuquet de les traduccions, ara aporte el meu en un altre reglament de la federació valenciana d’escacs, que si algú vol baixar-se-lo de la web de la federació, vorà que és un arxiu del 2016, prou actualitzat, però no en valencià.

En este document m’he esmerat un poc més, per allò d’estar més entrenat en les traduccions, i crec que està un poc més complet en temes de traducció, altre assumpte és que estiga correcte el que he posat o canviat, perquè jo no sóc ninguna autoritat en el tema de traduccions, això liu deixe per una altra persona. Però està clar que si algú veu que està mal el que he canviat al valencià, que meu diga per tindre-ho en compte i aprendre de les errades.

L’arxiu que he passat al valencià, és el reglament de disciplina esportiva de la federació, un document on deuen estar descrites les sancions que es poden aplicar (crec) i en el meu pensar, quan es posen noves sancions, deurien estar actualitzades en este reglament, per si de cas diu una altra cosa en este reglament del que es vol afegir en una circular nova i no entrar en contradiccions.

El primer que he canviat, i crec que no serà mal, és la direcció de la federació, perquè en el document oficial està l’antiga direcció, menys mal que el telèfon és el mateix, que si no, uuuffff.

També li he afegit en l’índex, el número de pàgina on està cada article, aprofitant que ja estaven tots posats, personalment m’agrada posar el número de pàgina per poder anar directament a l’article que es vol vore, i crec que facilita un poc la vista.

Un canvi que he fet i no sé si és correcte, és en l’article 6. On diu les competències del Comité de Competició i posa unes sigles -FTVA- que no apareix en cap lloc a què es vol referir, i per deducció he posat jo FECV. Si algú sap que volen dir les lletres anteriors, que m’ho diguen.

En l’article 37, un parell de frases que tenen una ratlla en mig, serà d’esperar que això està anulat, i per tant, jo les he llevat.

I on més me he quedat sorprés, és quan he vist tres articles, el 16, 17 i 18. Ahí és on diu les sancions ha aplicar en cas d’infraccions, i en un punt posa una multa econòmica en “PESSETES”. Senzillament meravellós! Estes errates són les que ens agrada trobar per estar un temps comentant-les, perquè ja ha passat un poc de temps, crec que prou messos, des que ja no estan les pessetes entre nosaltres, bé, sí, molta gent en té guardades en casa, però no anem per ahí comprant en elles. I clar, jo les he canviat a euros per evitar que algú es calfe molt el cap fent este canvi si li toca pagar la multa.

Bé, per si algú vol tindre el reglament en valencià, así està el document.

2019_02_25_Reglament_disciplinari_FECV

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>