Huitena ronda

REPETICIÓ DE LA JUGADA

Crec que ja ha quedat clar el “gafe” que portem enguany, és el nostre segon equip, si ells perden, nosaltres també perdem, es que som molt companys i no volem que es queden mal per la seua derrota i els acompanyem en el sentir deixant-nos perdre nosaltres també.

La vesprada “pintava” bé, bon equip que podem presentar i a esperar a vore el que ells presenten, que com és un equip “C” i no té límits de jugadors, poden agarrar fins al 100 de la llista, son coses que no s’entenen del reglament, però hi ha que aguantar-se. Si es vol mirar en altres esports i altres federacions d’escacs, es podrà vore que la “gran majoria” tenen el límit posat de jugadors en tots els equips, que és el mès normal, però así, com som més especials, no hi ha res.

Bona vesprada d’escacs en València, el líder de la màxima categoria ens feia el favor de vindre este mateix dia a jugar contra el primer equip de Benimaclet per gaudir de les nostres partides. I apart d’este encontre, com hi ha 4 equips de casa en el mateix local, l’imatge que es pot vore en les fotos, a mí, m’agrada molt, 64 persones disputant partides d’escacs, som molts i ens tenim que donar a conèixer, ànim a tots!!!!

Ara me centraré en el nostre encontre. La vesprada s’esperava llarga, perquè no hi havia molta diferència en les partides, llevat en la meua que es deixa un peó en l’obertura, el canvi de dames facilita la meua acció i queda un treball dur per explotar esta ventatja però sense cap problema en el meu costat.

Passa el temps i les dos primeres partides que veig que han finalitzat deixen el marcador igualat i la resta, no puc parlar molt d’elles perquè estic més centrat en la meua i no vuic posar mal a ningú, perquè normalment me les invente per saber el que ha passat. Només comentar la partide d’Eloy, que per primera vegada l’he vist en avantatge en el rellotge, i no un poc, molt de temps i això crec que ha sigut el que l’ha despistat, jajajajaja, no sap jugar en tanta diferència de temps, al contrari sí que ho porta bé.

Com no porte rellotge i no pregunte, quan torne a vore les partides, resulta que les dos últimes també han finalitzat, i per la nostra desgràcia, els punts cauen a favor del nostre rival, 3-1 que posa l’encontre més difícil perquè el meu company del costat la té prou mal i apunt de perdre. Només es remonta un poc en la meua partida que posa un 4-2 en el marcador, però les dos partides que queden no deixen lloc a poder fer la remontada.

Una vegada he acabat, pregunte l’hora i resulta que són més de les nou, només queden en la sala de joc les dos nostres partides, el líder de la màxima categoria ja ha acabat i no he pogut vore molt estes partides, bé, almenys espere que ells hagen gaudit un poc de les nostres partides que han acabat desprès.

Final de l’encontre Benimaclet 5-3 Alberic i el nostre segon equip Enguerino 3-0,5 Alberic B. Anem a tocar a Iker Jiménez a vore el motiu del perquè perdem nosaltres:

Opció 1- que el segon equip perd.

Opció 2- que el segon equip juga contra l’Enguerino.

Opció 3- que el segon equip va en 3 jugadors.

Opció 4- que jo tinga ventatja prompte en la partida.

Siga el que siga, anem a tocar-li per saber-ho prompte, que el proper dissabte tenim partida.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *