El tram final

Novena ronda d’interclubs, i açò s’acaba. Duel a casa front al tercer equip del Xeraco: ells peleen per no baixar, nosaltres per pujar, tot i que tenim baixes destacades i venim de perdre en Benimaclet. El resultat final, 4-4, crec que ha estat just, tot i que Xeraco ha tingut més papeletes per endur-se l’encontre.
El primer en acabar ha sigut el presi, amb una victòria rotunda jugant de primer, amb dos peons passats i guanyant a plaer. Una “llàstima” que estiga recuperant el to; ja no podem riure’ns d’ell quan perd. L’alegria dura poc, i Vicent Garcia cau al sisé tauler després d’una apertura per a oblidar. Al tercer tauler taules entre Paco i Miguel Company, 1’5-1’5, en una partida on cap dels dos ha volgut anar a per la partida i han preferit deixar-ho en empat. Quasi a les 8 de la vesprada aplega la victòria d’un servidor, al seté tauler, aprofitant les poquíssimes errades del jove rival (no sé si la pròxima vegada que ens trobem al tauler tindré eixa sort) i guanyant el punt. Poc després Sergi, en una partida elaborada en la que trau ventaja poquet a poquet, certifica la victòria i ens dona un resultat a favor de 3’5-1’5. Però les coses pinten mal, però mal mal: Santi i Radal palmen peonet, i Alfonso perd de dos peons en una posició amb moltes dificultats. A les 9 el capi cedeix el punt, però els dos que ens queden peleen per traure al menys mig puntet. I és David qui el rasca, en unes taules que es reclamen per triple repetició posicional i que ens donen els 4 punts. Per últim, Santi intenta marejar tot el que pot i més, però té una posició perduda i finalment cau també.
Empat que ens apropa a la Primera Autonòmica però que no ens assegura res. L’Alaquàs, que ja és equip de primera, ens fa un gran favor i guanya a l’Alzira. Silla aprofita les errades i s’apropa també, així que tot pot passar. Dos rondes queden, i em de disputar els dos encontres més dificíls de la temporada front als dos rivals més durs de la categoria. Depenem de nosaltres, així que a per totes!
Per cert!!! El segon equip guanyà amb un contundent 4-0, enhorabona!!
Ximo Mínguez Piquer
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>