Penúltima ronda

¡ARRIBA LAS MANOS! ESTO ES UN ATRACO.

Això és el que hauran pensat els nostres companys d’Alzira desprès de les partides de hui.

Ens enfrontàvem el segon i tercer classificat de la general, qui perd l’encontre pot dir adeu a les seues opcions de pujar de categoria. Una vesprada que s’esperava prou tensa i que no ha defraudat gens ni miqueta.

Puntuals a l’encontre, només es retrasen un parell de jugadors dels nostres perquè tenen el “mono” del café i quan és hora de començar, rellotges en marxa. El club està ple perquè estan jugant els tres equips d’Alzira, una magnífica vista de la sala, per on mires, taulers d’escacs ocupats, xé! està molt bé això de jugar tots els equips de casa el mateix dia.

Va, anem a parlar un poc del tema que ens ocupa, que si no, posaré moltes línies i no diré el més important. Com és normal, partides igualades en la primera hora, si hi ha alguna ventatja, és pels nostres rivals. Uyuyuyuy, que no pinta bé les partides, hi haurà que fer algun canvi, i com ningú es fa avant, el nostre huité tauler és el primer que provoca els canvis, sí, però es deixa un simple doble de rey i dama, mare de deu! la partida bona que tenia i malgrat que va a perdre. La resta de partides no hi ha molt de canvi, clar, alguns que altres apurs però res tan clar.

Com és la partida que més interessant està, este huité tauler concentra totes les mirades, vaig a vore què passa, ostras! que li ha entrat a l’enroc i està apunt de rematar la faena, es coneix que el rival s’ha vist en tant de material i no ha sabut què fer i el nostre company sí, punt per nosaltres, i este punt no és d’escopeta, és més de canyó.

Al moment, taules en la primera taula per triple repetició i taules en la setena taula, bronca que s’emporta el rival per no consultar en el seu capità. Bé, tres partides que no estaven molt clares, i tenim el marcador favorable 1-2.

Però continuem en les partides sense tindre res clar. La meua partida té més pinta de taules que una classe d’escola. En el segon tauler tot molt igualat, i el mateix en el sisé i en la resta que falten acabar.

Ara aplega el moment de concentració de la partida i no m’entere del que va passant en les altres partides, menys mal que el meu rival es decideix tirar endavant la posició, a vore si guanya la partida, i tal i com sol passar en estes situacions, és ell el que perd. Ale! quarta partida en finalitzar i és la que també estàvem mal de posició, i esta damunt punt sencer per nosaltres.

Ja falta poc pel nostre objectiu, una miradeta a les partides i en el segon tauler peça de més, només cal forçar un poc més per poder entrar, i clar, el nostre company no erra les jugades. Els 4 punts del nostre costat, a vore qui és el que aconsegueix el punt definitiu.

Per rematar la faena dels primers taulers, en el quart tauler, ventatja de qualitat pel nostre company que la du a bon terme, cinqué punt i victòria per nosaltres.

Només queden dos partides per finalitzar, i en el cinqué tauler, la partida finalitza en empat, desprès de la desmoralització del rival per jugar al toc una simple jugada i no guanyar peça neta. I l’última en acabar, el nostre capi, que com és tan bó, li sap molt de mal que l’altre equip no puntue molt i acaba perdent la seua partida, per finalitzar un 2,5-5,5 per nosaltres, victòria i a esperar l’última ronda per saber com quedarem.

Pel que respecta al segon equip, ha guanyat per 2,5-1,5 a l’Almussafes, i desprès de la sorpresa de hui en l’Enguerino, això de deixar punts en l’aire fa que no puguen gaudir del primer lloc en la classificació. No passa res, estan per anar jugant i ja els aplegarà l’hora de jugar a guanyar. Han finalitzat el seu grup en segona posició, i molt content per poder reunir a més gent en Alberic per jugar els dissabtes per la vesprada.

El proper dissabte més.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *