XII Torneig Per Equips València

Una nova edició d’este torneig per equips, que enguany s’ha vist obligat a canviar de lloc per obres en el complex esportiu de La Petxina, però el lloc triat tampoc es quedava darrere, en Nuevo Centro.

Per ser on és, s’esperava soroll per part dels que van allí, però que ens molestava més les xarradetes dels companys dels escacs, que de la resta de visitants.

Un torneig amistós per fer unes “partidetes” un poc més lentes del que sol ser normal per estes dates, en tornejos, però en molt bon ambient. Els jugadors una vegada finalitzada la seua partida, es posen a l’habitual anàlisis de la seua “batalla” sense adonar-se que encara hi ha gent jugant. Es pot anar un poc més enllà per parlar tranquils, però ens dóna igual, la xarradeta allí al costat, jajajajaja.

Bé, Campió del torneig l’equip de Benimaclet, segon l’EVA-Manises i tercer el Camp de Morvedre. Per la nostra part, s’ha notat que no estem entrenant el que es deu ser normal, i això ens passarà factura, i no podrem tornar a recuperar-nos. Hi ha que posar-se les piles el més aviat posible.

Hui hem tingut una reportera convidada, i ens ha fet un magnífic reportatge fotogràfic, que el podeu vore en el següent enllaç:

https://photos.app.goo.gl/2ZMxERbnE5GJhhvy7

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>